Gå til hovedindhold

Amerikansk genindspilning af stor dansk thriller ryger på streaming

Netflix køber rettighederne til Jake Gyllenhaal-film

Skrevet af Joachim Jelle


Den amerikanske genindspilning af Gustav Möllers prisvindende danske thriller Den skyldige fra 2018 har været i præ-produktion i et stykke tid nu. True Detective-skaberen Nic Pizzolatto står for at tilpasse Möller og Emil Nygaard Albertsens manuskript til en amerikansk setting. 

Nu meddeler Deadline, at streaming-giganten Netflix har erhvervet sig rettighederne til at distribuere single-location filmen, 'The Guilty', for hele 30 millioner dollars. Det er en stor sum penge - især for en film, der endnu ikke er begyndt på sine optagelser. 

Jake Gyllenhaal indtager rollen som betjenten Asger Holm (formentlig med et andet navn), som Jakob Cedergren spillede til perfektion i den danske version. Det er ikke første gang, den vellidte skuespiller træder ind i et remake af en dansk film. Han spillede nemlig overfor Tobey Maguire i Brothers, den amerikanske version af Susanne Biers anerkendte Brødre

Instruktøren, der overtager Gustav Möllers plads, er Antoine Fuqua, som instruerede den barske boksefilm Southpaw, igen med Jake Gyllenhaal, samt hævnthrilleren The Equalizer

Gustav Möller skal selv være producer på filmen, og faktisk står den svenske instruktør også til at skulle instruere filmen 'Snow Blind' med Gyllenhaal i hovedrollen engang ude i fremtiden. 

 

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.