Gå til hovedindhold

Pilou Asbæk er Thor i ny Zack Snyder-serie om de nordiske guder

Animationsserien 'Twilight of the Gods' kommer på Netflix

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Efter samarbejdet om zombiefilmen Army of the Dead og dens kommende efterfølgere er Netflix klar til at udvide deres samarbejde med Zack Snyder.

En anime-serie med titlen 'Twilight of the Gods' er nemlig blevet annonceret.

Serien skrives og produceres af Zack Snyder, der vil være inspireret af Nordisk mytologi. Således vil velkendte guder som Odin og Thor optræde i serien, ligesom at titlen er inspireret af "Ragnarok" - begivenheden, der førte til flere guders død.

Og netop Thors stemme skal leveres af en dansker. Pilou Asbæk er blevet udvalgt til at være tordenguden, mens resten af stemmelisten også byder på massevis af stjerner, herunder John Noble som farmand Odin og Blade Runner 2049-stjernen Silvia Hoeks som Sigrid. Se hele castet nederst.

Jay Oliva, som også er involveret i Snyders animationsserie 'Army of the Dead: Lost Vegas' og har lavet storyboards til flere DC-film, bliver instruktør og showrunner på 'Twilight of the Gods', som endnu ikke har en premieredato.

Den nye udgave af Thor her har ikke noget at høre med Marvel-udgave, tilgengæld bliver Pilou Asbæk ggså snart en del af DCs superhelte-univers, når han skal medvirke i den kommende 'Aquaman 2'.

Netflix

 

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.