Gå til hovedindhold

Meget mere 'Army of the Dead' er på vej til Netflix

Zack Snyder er klar med flere zombier i ny film og tv-serie

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


I skrivende stund har Zack Snyders nye zombiefilm Army of the Dead været nummer 1 på Netflix siden sin debut i fredags. Og hvis du er fan af action-splatteren, så kan du godt glæde dig. Meget mere er på vej.

Filmen markerer den første del af, hvad der ligner et større samarbejde mellem Snyder og Netflix. To projekter sat i det nye zombie-univers var annonceret allerede før premieren, mens instruktøren selv håber på en direkte efterfølger til 'Army of the Dead'.

Begge bekræftede projekter er faktisk såkaldte prequels, der udspiller sig, før de levende døde overtager Las Vegas.

Læs mere: 5 af de blodigste gyserfilm nogensinde.

Det første er en film med titlen 'Army of Thieves', der bliver beskrevet som en romantisk kupkomedie med karakteren Dieter, der optræder i 'Army of the Dead' som en pengeskabsekspert.

Det er skuespilleren Matthias Schweighöfer, der selv instruerer filmen, som er baseret på en historie af Zack Snyder og John Wick 3-forfatteren Shay Hatten, der også var med til at skrive zombiefilmen.

'Army of Thieves' blev optaget i Europa sidste efterår med bl.a. Nathalie Emmanuel på rollelisten (Fast & Furious 7) og lyder altså ikke til at omhandle zombier. Filmen forventes at lande på Netflix senere i år.

En animeret tv-serie på seks afsnit er også i støbeskeen. 'Army of the Dead: Lost Vegas' vil fungere som en forløber til hændelserne i den aktuelle film, hvor flere af Army-karakterne vil optræder, herunder Dave Bautistas Scott. Hovedpersonen er dog en mand ved navn Rose, hvis stemme leveres af Joe Manganiello.

Serien er udarbejdet af Zack Snyder, der også vil instruere flere afsnit af serien, og Jay Oliva, som har stået bag flere animationsfilm for DC. 

Se interview: Zack Snyder: Min 'Justice League' er en succes uanset hvad".

Sidst, men ikke mindst, så har Snyder også udtalt, at han har en "vanvittig idé" til, hvordan han skal videreføre historien i 'Army of the Dead' i en direkte fortsættelse. Så hvis Netflix giver grønt lys, er Snyder & Co. altså mere end klar til at udvide deres levende døde-franchise.

'Army of the Dead' kan ses på Netflix.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.