Gå til hovedindhold

Game of Thrones-stjerner skal spille hovedrollerne i zombieserien 'The Last of Us'

Efter de populære PlayStation-spil

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


The Walking Dead har allerede taget verden med storm og er blevet den mest kendte serie om zombier. Nu kommer en ny serie, der er klar til at tage kampen op.

The Last of Us er baseret på de voldsomt populære PlayStation-spil, hvor man spiller som to overlevende i en dystopisk fremtid, hvor de fleste mennesker er blevet forvandlet til zombier. Serien, der bliver produceret af HBO, har fundet sine hovedroller, og de er begge kendte ansigter fra en anden HBO-serie, nemlig Game of Thrones.

Pedro Pascal, der siden rollen som Oberyn Martell i GoT, har gjort sig i adskillige serier som Narcos og The Mandalorian, skal spille Joel. En handlekraftig mand med en dyster fortid, der tager en ung pige under sin vinge.

Pigens navn er Ellie, og hun får en essentiel rolle i kampen mod de levende døde. Ellie skal spilles af Bella Ramsey, der bedst er kendt for sin rolle som Lyanna Mormont i GoT, en kampklar, intelligent og brutal karakter, hvis kvaliteter også kan overføres til Ellie.

'The Last of Us' og efterfølgeren 'The Last of Us 2' er nogle af de bedst sælgende spil i sin generation, og især efterfølgeren er blevet hædret af kritikerne som et mesterværk.

Serien forventes at lande på HBO Nordic i slutningen af 2021.

The Last of Us / Game of Thrones
Joel fra 'The Last of Us' og Pedro Pascal i 'Game of Thrones'
The Last of Us / Game of Thrones
Ellie fra 'The Last of Us' og Bella Ramsey i 'Game of Thrones'
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.