Gå til hovedindhold

Dansker scorer rolle i ny sæson af populær Netflix-serie: "Et ordentligt rabalder"

Skuespilleren har allerede international erfaring

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Danske Thue Ersted Rasmussen skal medvirke i den nye sæson af den populære fantasy-serie Shadow and Bone. Det har skuespilleren selv afsløret på Instagram, hvor han skriver:

- … d. 16. Marts, kommer sæson 2 af Shadow & Bone på Netflix, hvor Thuefar spiller med. Kan ikke dele noget om rollen endnu, men jeg glæder mig til at dele det med jer. Et ordentligt rabalder.

Internationale film og serier er ikke helt ubekendt for den 37-årige dansker. I 2021 spillede han nemlig skurken Otto i Hollywood-filmen Fast & Furious 9, hvor han delte scener med bl.a. Vin Diesel, Charlize Theron og John Cena. Mens han også har gæsteoptrådt i et afsnit af serien 'FBI: International'.

Oprindeligt skulle Thue Ersted Rasmussen også have medvirket i den 2. sæson af The Witcher, men på grund af COVID-19 blev skuespilleren forhindret. Men nu får han altså sin Netflix-debut.

SE OGSÅ: Dansker gennemgår sin vilde fest-scene med Vin Diesel i 'Fast & Furious 9'

Netflix-serien er baseret på en populær bogserie og udspiller sig i det såkaldte Grisha univers, hvor mørke kræfter konspirerer mod den forældreløse kartograf Alina Starkov, da hun frigiver en ekstraordinær kraft, som kan ændre hendes krigshærgede lands skæbne.

I 'Shadow and Bone' gør Thue Erstad Rasmussen en anden dansker selskab. Den som dræber-stjernen Simon Sears var således en del af seriens første sæson, men hvorvidt han optræder i den anden sæson vides endnu ikke.

Thue Ersted Rasmussen er i Danmark især kendt for sine roller i serierne Sunday og Sygeplejeskolen.

Hvilken rolle den nye tilkomne dansker har, og hvor meget skærmtid det bliver til. Det må vi se, når 2. sæson får premiere den 16. marts på Netflix.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.