Gå til hovedindhold

Dansker spiller en af de mest elskede karakterer i 'The Witcher': Opbyggede stor tillid til Henry Cavill

Kim Bodnia fik støtte fra sin søn

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Når anden sæson af Netflix’ populære fantasyserie, The Witcher, får premiere i dag, er det med en dansker på rollelisten.

Kim Bodnia spiller nemlig rollen som den erfarne Witcher, Vesemir, over for hovedpersonen Geralt, spillet af Henry Cavill.

Vesemir er en af de mest elskede karakterer i spillene/bøgerne, og derfor vil der blive kigget til castingen af danskeren. Danskeren havde dog en helt særlig støtte i form af sin søn. Det fortæller han i et interview med det svenske filmsite, Moviezine:

- Jeg var meget heldig, at min søn, der spillede spillene, var meget støttende over, at jeg faktisk passede til denne rolle - og at Vesemir var en meget elsket karakter. En med en indre ro pga. hans nærhed til naturen, hvilket var noget, der fik mig til at føle mig ret rolig fra begyndelsen.

LÆS OGSÅ: De 15 bedste serier på Netflix lige nu

Som Geralts mentor er der lagt op til en del scener mellem de to skuespillere. Om det fortæller Bodnia:

- Så vi fik ret hurtigt sådan et bånd mellem os, som også passede til vores karakterer. Jeg havde aldrig rigtig brug for at føle, at jeg skulle spille skuespil, men jeg havde det allerede indeni mig ... alle de følelser, der skulle til.

- Vi havde så mange gode samtaler med hinanden og opbyggede en stor tillid, hvilket gjorde, at alt kom naturligt, da optagelserne startede.

The Witcher kan ses på Netflix fra i dag den 17. december.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.