Gå til hovedindhold

Dansker vil finde sin egen morder i krimiserie på ny streamingtjeneste

SkyShowtime præsenterer stjernespækket program

christine@kino.dk
Skrevet af Christine Dyrskjøt Elmstrøm


Streamingtjenesten SkyShowtime har ramt Danmark, og i den forbindelse var vi til stede til deres europæiske lanceringsevent i Amsterdam.

Her præsenterede SkyShowtime en række af deres aktuelle og kommende serier, hvortil seriernes hovedroller også var til stede. Gæsterne inkluderede Colin Hanks, Jake Lacy, Rebecca Romijn og den danske skuespiller Clara Rugaard.

Danskeren spiller hovedrollen i krimiserien 'The Rising', hvor hun er den unge kvinde Neve, der opdager, at hun er død. Da Neve finder ud af, at hun faktisk er blevet myrdet, bliver hun så rasende, at hun sætter sig for at finde sin morder fra efterlivet. 

Læs også: Alle på nær Tom Cruise og én anden skuespiller kastede op under optagelserne til 'Top Gun 2'

'The Rising' kan ses på SkyShowtime allerede nu, mens nye serier på vej inkluderer et mafia-drama med Sylvester Stallone i front og en Yellowstone-spinoff med Harrison Ford og Helen Mirren.

Streamingtjenesten har rettighederne til underholdning fra Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios og Peacock.

Det vil sige, at du kan se filmsamlinger som bl.a. Jurassic-franchisen, Mission: Impossible, Fast & Furious, Jackass og Star Trek. Store blockbusters som Top Gun: Maveric', Minions: Historien om Gru og Downton Abbey: En ny æra vil desuden få streamingpremiere på SkyShowtime.

Klik på titlerne og læs mere om SkyShowtimes kommende serier herunder:

The Calling

Tulsa King

1923

Funny Woman

Mayor of Kingstown - sæson 2

Rabbit Hole

Ripley

Three Women

Lioness

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.