Gå til hovedindhold

De 5 første serier vi skal se på den nye danske streamingtjeneste Paramount+

Game of Thrones-stjerne, Jordan Peele og indie-komedie makkerpar

mads-emil@kino.dk
Skrevet af Mads-Emil WeibullI anledningen af lanceringen af Paramount+ i Danmark har vi kastet os over de titler på tjenesten, som vi ekstra meget har glædet os til at streame.

I en tidligere nyhed skrev vi, at planen med Paramount+ er at tilbyde mere end 6000 film og episoder af serier inden slutningen af 2021, men vi starter med de ting som kan streames fra i dag d. 25 marts.

Hvis du er kunde hos Yousee, Canal Digital, YouTV eller benytter AppleTVs egen app, har du fra i dag mulighed for at tilgå Paramount+ og dets indhold i Danmark. Hvis du ikke abonnere på nogle af følgende tjeneste, bliver du desværre nødt til at vente frem til april måned hvor deres egen app lanceres.

Everyone is doing great

 

Everyone Is Doing Great

Serien 'Everyone Is Doing Great' er en spritny serie, som er skrevet af makkerparret James Lafferty og Stephen Colletti som for snart 20 år siden sprang ud som teenage-idoler i serien 'One Tree Hill'.

De er denne gang både at finde bag kameraet og foran som hovedrollerne Seth og Jeremy, hvor de også er skuespillere. I serien møder vi de to hovedroller fem år efter de opnåede en relativ stor succes med deres optræden i en serie, også følger deres kamp for at komme tilbage i spotlyset. 

'Everyone Is Doing Great' er blevet rost for at være en ærlig og indsigtsfuld indie-komedie om to venners liv, der er gået lidt i stå, og hvor der måske kan trækkes paralleller til Lafferty og Collettis eget liv.

TheTwilightZone.png

 

The Twilight Zone

Det oprindelige 'The Twilight Zone' fra 1959 var med til at revolutionere tv med skæve, uhyggelige, paranormale og moralske fortællinger oftest sat i mindeværdige fantasy- og sci-fi-omgivelser.

Rod Serlings antalogi-serie er sidenhen blev genoplivet af flere omgange, ikke mindst i den Steven Spielberg-producerede 'Twilight Zone: The Movie' fra 1983.

I 2019 kunne man igen forsvinde ind i Twilight Zones mystiske verden. Denne gang med vært og fortæller Jordan Peele (manden bag Get Out og Us) i spidsen - og ikke før nu, har man kunne se serie på nogen danske streamingtjenester.

Glæd dig til den nye opdatering af denne ikoniske serie, der over 20 afsnit er klar til at skræmme, forfærde, overraske og underholde.

 

Dexter

 

Dexter

Serien om Dexter Morgan, der lever noget af et spetakulært dobbeltliv, er ikke ligefrem om ny serie. Den har dog dog af uforklarlige årsager været væk fra de danske streamingtjenester for en periode.

Vi kan dog umuligt være de eneste, som har savnet at se Michael C. Hall folde sig ud som selvudøvende seriemorder? Serien har opnået noget af en popularitetsstatus, og nu kommer det os sofa-streamere til gode, at alle afsnit kan ses på Paramount+.

Derudover har netop Paramount+ annonceret, at der netop kommer en ny og 9. sæson af 'Dexter' på deres tjeneste inden året er omme, så man kan med god samvittighed gense de første otte og varme op. 

Two Weeks to Live

 

Two Weeks to Live

Maisie Williams spiller hovedrollen i denne sorte komedie om den unge Kim, der har været helt afskåret fra omverdenen næsten hele sit liv. Moderen Tina har opdraget hende til at være stærk og selvstædig, men også naiv og farlig.

Denne farlige cocktail volder store problemer, da Kim drager ud for at opleve verden efter en barndom i isolation. På en bar møder Kim to fyre, der overbeviser hende om at verdenen går under om to uger - heraf seriens titel.

Løgnen om verdens undergang udløser Kims hævnjagt på farens morder, hvilket unægteligt fremkalder minder om Williams’ ikoniske rolle som Ayra i Game of Thrones

På rollenlisten finder man desuden en anden serie-darling - nemlig Sian Clifford, der tidligere har brilleret som den anspændte søster i Fleabag. Timerne flyver afsted i selskab med denne serie, der måske bedst kan beskrivelse som en hævngerrig coming of age-fortælling med blod og punchlines.

 

On Becoming a God in Central Florida

 

On Becoming a God in Central Florida

Mini-serien 'On Becoming a God in Central Florida' udspiller sig i 1990’erne i en lille by udenfor Orlando. Her spiller Kirsten Dunst (Spider-Man, Fargo) den lavtlønnede Krystal Stubbs, der arbejder i et vandland. I løbet af seriens ti afsnit, følger man hendes vej op i hierakiet i den sektlignende organisation, der ruinerede hendes familie. 

Dunst fik en Golden Globe-nominering for sit portræt af Krystal i serien, hvori hun desuden genforenes med Alexander Skårsgard (Big Little Lies, The Legend of Tarzan), som hun tidligere har spillet overfor i Lars von Triers Melancholia

Serien har modtaget rosende ord for det excentriske portræt af den amerikanske drøm, sin stærke kvindelige hovedkarakter og sorte sans for humor, så den er bestemt værd at kaste sig over.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.