Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Us

Ny gyser af Get Out-instruktøren Læs mere
2019
Thriller
116 min
Kan streames på
SF Anytime Blockbuster Rakuten TV Viaplay Rent & Buy

Filmen ’Us’ er en ny gyser fra manden bag genrehittet Get Out.

Horror-filmen handler om kvinden Adelaide Wilson, der tager sin familie med på en uforpligtende og sjov sommerweekend i Santa Cruz.

Men Adelaide er hjemsøgt af et trauma fra sin fortid, og hendes paranoia tager kun til, da hun bliver sikker på, at noget forfærdeligt vil ske for hendes familie.

Alt ånder ellers fred og ro, det lige indtil mørket falder på. For pludselig står der silhuetterne af fire personer i deres indkørsel. Hvem er de? Og hvad vil de? Ikke rare ting for familien, der snart ender midt i et levende mareridt.

Under optagelserne til filmen gav instruktør Jordan Peele sine skuespillere til opgave at se 10 gyserfilm, herunder titler som Ondskabens hotel, The Babadook, Den sjette sans og Funny Games.

Blandt de medvirkende er bl.a. Oscar-vinderen Lupita Nyong'o, der er kendt fra de Oscar-vindende storfilm 12 Years a Slave og Black Panther. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.4
/6
Brugerne
Rating star
4.3
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere thrillers

Flere gyserfilm

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.