Gå til hovedindhold

Disney afslører første trailer til vild fantasy-komedie med nykåret Oscar-duo

Arvtageren til 'Everything Everywhere All at Once'

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Michelle Yeoh og Ke Huy Quan har knapt vundet deres Oscar for præstationerne som ægteparret Evelyn og Waymond Wang i Everything Everywhere All at Once, før at en serie med duoen er annonceret.

Det drejer sig om komedie-serien American Born Chinese, som får premiere på Disney+ den 24. maj.

Den første korte trailer er udgivet - se den nederst.

'American Born Chinese', der er baseret på tegneserie af samme navn, er en coming-of-age fortælling, der følger teengeren Jin Wangs balancegang mellem sit sociale liv i high school og sin kinesisk-amerikanske identitet.

Alt ændrer sig dog for Jin, da han møder den udenlandsk studerende Wei-Chen på årets første skoledag. Verden begynder kollidere, og Jin bliver vinklet ind i en kamp med guder fra den kinesiske mytologi.

Man kan således se frem til at møder kinesiske væsner som "The Monkey King", "Princesse Iron Fan", "The Dragon King" og "Tze-Yo-Tzuh". Det lyder altså i den grad som en arvtager til 'Everything Everywhere All at Once'.

LÆS OGSÅ: Oscar-vinderne 2023: Legendariske comebacks og historisk sejr  

Udover Yeoh og Quan vil rollelisten også byde på Stephanie Hsu, der netop spillede deres datter i 'Everything Everywhere All at Once'. 

Hovedrollen spilles af den unge talent Ben Wang, mens instruktørstolen indtages af den rutinerede stjerne Lucy Lui og Destin Daniel Cretton, som stod bag kameraet på Marvel-filmen Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings.

'American Born Chinese' får premiere den 24. maj på Disney+.

Annonce: KØB ABONNEMENT PÅ DISNEY+ HER

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.