Gå til hovedindhold

Ventede sæsoner og ny komedie-sensation: 9 serier du skal se i marts

Serier for enhver smag

Skrevet af StreamingGuide


Foråret står for døren, og selvom vejret udenfor stille og roligt begynder at blive lysere, er der stadig rigelig grund til at tænde for TV'et og binge løs af de mange gode serietilbud i marts måned.

Der er alt fra nervepirrende krimier til actionfyldte rumeventyr til hyggelige komedier på programmet, så der er noget for enhver smag.

Se listen med film du skal se i marts her.

Herunder er 9 serier, du kan se i marts måned:

The Mandalorian - sæson 3

Den populære Star Wars-serie er tilbage med den tredje sæson, som genforener mandalorianeren Din Djarin med Grogu (aka "Baby Yoda") efter deres afsked i den seneste sæson. Denne gang går rejsen til Dins hjemplanet Mandalore, men farerne lurer om alle hjørner.

Et af tidens mest hotte skuespillernavne, Pedro Pascal, der også er aktuel i HBO-serien The Last of Us, spiller igen titelrollen. Serieskaber Jon Favreau har i øvrigt udtalt, at manuskriptet til sæson 4 allerede er skrevet, så der er mange flere historier om dusørjægeren fra en galakse langt, langt væk på vej.

The Mandalorian sæson 3 kan ses på Disney+ den 1. marts, hvor første afsnit har premiere, og herefter følger et nyt afsnit hver uge.

Abbott Elementary - sæson 2

Er du vild med 'The Office' og/eller 'Park and Recreation'? Så er 'Abbott Elementary' måske også noget for dig.

Første sæson af den anmelderroste serie vandt intet mindre end 3 Emmy-priser sidste år, og nu er komedieserien tilbage med en ny sæson.

Serien følger en gruppe lærere på en offentlig skole, der bestemt ikke er kendt for sit gode ry.

Pengene er få, og rektoren har ikke altid sine prioriteter i orden. Men alligevel kæmper lærerstaben for deres elever, ganske enkelt fordi at de elsker at undervise.

Anden sæson af 'Abbott Elementary' kan ses på Disney+ fra den 1. marts.

Daisy Jones & the Six

Nu er det tid til at gøre sig klar til at rocke. Meget snart kan man nemlig opleve en hel ny serie baseret den New York Times bedstsælgende roman, 'Daisy Jones & the Six', af Taylor Jenkins Reid.

Serien finder sted i 1970'ernes Los Angeles og følger det titulære rockbands tumultariske rejse fra deres ydmyge begyndelse til deres eventuelle legendestatus, og det uundgåelige brud.

Det er en æra fyldt med sex, stoffer og hjertesorg, som uden tvivl vil komme til udtryk i serien.

Serien har Hunger Games- og Pirates of the Caribbean-stjerne Sam Claflin samt Suki Waterhouse, Camila Morrone og Timothy Olyphant i hovedrollerne.

'Daisy Jones & the Six' kan ses på Prime Video fra d. 3. marts.

You - sæson 4, del 2

Netflix udgiver den anden halvdel af sin fjerde sæson af thriller-serien 'You' denne måned, hvor den morderiske men charmerende Joe må finde ud af, hvordan han roder sig ud af sin nuværende situation.

Joe Goldberg er i den første del af sæsonen blevet kastet ind i Londons absolutte elite, hvor en seriemorder er begyndt at gå efter den ene rich kid efter den anden.

Denne gang er det ikke Joe, der står bag rækken af mord, men han bliver selvfølgelig alligevel viklet ind i det blodige mysterium.

I hovedrollen ses Penn Badgley, der især er kendt fra ungdomsserien 'Gossip Girl'.

'You' sæson 4, del 2 får premiere på Netflix den 9. marts.

Ted Lasso – sæson 3

Det lå måske ikke i kortene, at Ted Lasso skulle blive Apple TV+'s flagskib inden for seriernes verden, men ikke desto mindre er den evigt optimistiske fodboldtræner blevet noget nær streamingtjenestens maskot. Efter en første sæson, der havde mest fokus på det humoristiske, krøb anden sæson endnu mere ind under huden på sin hovedkarakter.

I tredje sæson står Ted Lasso overfor en tidligere og meget bitter kollega, Nate, der er blevet cheftræner for West Ham United, og mens Keely forsøger at navigere sit virke som chef i sit eget PR-bureau, er Rebecca fokuseret på at vinde over eksmanden Rupert.

Serien har fået masser af hæder, bl.a. 11 Emmy-priser, bl.a. til skuespillerne Jason Sudeikis og Brett Goldstein for deres præstationer som hhv. Ted og Roy Kent.

Ted Lasso sæson 3 kan ses på Apple TV+ fra den 15. marts, hvor første afsnit af serien udkommer.

 

 

Love is Blind – sæson 4

Et af Netflix’ allerstærkeste realitykoncepter vender tilbage denne måned, når 'Love is Blind' er tilbage med sin fjerde sæson.

Denne gang er det singler fra Seattle, der skal forsøge at finde ud af, om de kan finde deres livspartner.

Programmet får en gruppe mænd og en gruppe kvinder til at date hinanden over et par uger, hvor de på intet tidspunkt får lov til at se hinanden.

Den eneste måde, parrene endelig kan mødes, er, hvis de bliver forlovede.

'Love is Blind' sæson 4 kan ses på Netflix fra den 24. marts.

Yellowjackets – sæson 2

Nogle gange er en serie så vild, at det næsten ikke er til at tro. 'Yellowjackets' er sådan en serie.

Historien følger en piges high school-fodboldhold, der er involveret i et flystyrt i den canadiske vildmark og skal lære at overleve.

Sæson 1 var elsket af både kritikere og publikum til et punkt, hvor forfatterteamet allerede havde grønt lys for sæson 2 inden den første havde kørt sit finaleafsnit.

De mange ubesvarede spørgsmål og seriens tidshoppende narrativ danner god grobund for en masse mysterier og spænding, når historien nu fortsætter.

Sæson 2 af Yellowjackets kan ses på SkyShowtime fra d. 25. marts.

Succession – sæson 4

Nævn en mere dysfunktionel familie end Roys-familien i HBO-dramaserien 'Succession'. Det er i hvert fald svært at sammenligne dynamikken mellem Waystar RoyCO-mogulen Logan Roy (Brian Cox) og hans afkom med andre familier på tv i øjeblikket.

Efter den vilde afslutning på sæson 3 er Kendall (Jeremy Strong), Shiv (Sarah Snook) og Roman (Kieran Culkin) snart tilbage på TV-skærmene, hvor de vil kæmpe om, hvem der skal have den øverste position i deres fars mediefirma. Hvis altså Tom (Matthew Macfadyen) og Greg (Nicholas Braun) ikke tager føringen først.

HBO Max har afsløret, at fjerde sæson af successerien bliver den sidste, så mon ikke vi går et storslået klimaks i møde.

4. sæson af 'Succession' har kan ses på HBO MAX fra d. 27. marts.

Rabbit Hole

Mordmysterier, konspirationsteorier, spionage - den hellige treenighed, der udgør hovedparten af spionthrillerlitteratur og -film med ikoniske navne som James Bond og Jason Bourne.

Nu er SkyShowtime så klar med den ’Rabbit Hole’, som meget vel kan være den næste store serie i rækken af indviklede fortællinger omhyggeligt vævet omkring den hellige treenighed, ledet af ingen ringere end stjernen af 24 timer, Kiefer Sutherland.

Således er det klart, at det ikke er første gang, Sutherland har spillet en rolle, hvor han skal gå undercover for at bekæmpe skurke. Men i modsætning til Jack Bauer har Sutherlands nye karakter, John Weir, ikke et team i ryggen eller opbakning fra en stor efterretningstjeneste. Han er på egen hånd, får usandsynlige allierede, søger efter ressourcer og spor og afslører sandheden om en enorm sammensværgelse, alt imens han forsøger at holde sig selv fra kløerne på en hemmelig gruppe, der er fast besluttet på at tilintetgøre ham.

'Rabbit Hole' kan ses på Sky Showtime fra d. 31. marts.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.