Gå til hovedindhold

Elsket vampyrfilm bliver til serie: Her er erstatningerne for Tom Cruise og Brad Pitt

Se den første trailer

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


I 1994 spillede Tom Cruise og Brad Pitt med i den mest luksuriøse vampyrfilm, man kan tænke på, nemlig Interview with the Vampire: The Vampire Chronicles (på dansk: En vampyrs bekendelser). Nu bliver Anne Rices fortælling genfortolket som tv-serien Interview with the Vampire, og du kan se den første trailer nederst i artiklen.

De to stjerner er naturligvis udskiftet med yngre kræfter, og det betyder, at Cruises rolle som Lestat nu går til Sam Reid (fra Bag fjendens linjer), og Jacob Anderson fra Game of Thrones spiller Louis (Pitt i 1994-filmen).

Plottet er indtil videre ukendt, men bygger naturligvis på Anne Rices historie, hvor journalisten Daniel (Eric Bogosian) interviewer Louis, som fortæller om sit lange vampyrliv, ikke mindst forholdet til sin "skaber" Lestat.

Interview with the Vampire / AMC
Sam Reid spiller Lestat, og Jacob Anderson er Louis i 'Interview with the Vampire' © AMC

 

'Interview with the Vampire' udkommer på AMC+ i USA den 2. oktober, men det er indtil videre uvist, hvor og hvornår man kan se den i Danmark.

 

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.