Gå til hovedindhold

Eminem skal spille 16-årig pusher i ny gangster-serie af 50 Cent

Ny teknologi skal gøre den 48-årige rapper til teenager

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


I den Oscar-nominerede The Irishman blev Robert DeNiro og Al Pacino gjort 40 år yngre via en ny teknologi - og det er selvsamme metode, som Curtis "50 Cent" Jackson bruger på vennen og kollegaen Marshall Mathers aka Eminem.

Den 48-årige rapper skal nemlig spille den kun 16-årige udgave af den berygtede pusher Richard Wershe Jr. - bedst kendt som White Boy Rick - i tv-serien 'BFM'.

Den nye serie udspiller sig i 80'ernes Detroit og har fokus på Black Mafia Family. En organisation som styres af de to brødre Demetrius “Big Meech” Flenory og Terry “Southwest T” Flenory, der via et voksende narko-imperium også blev en del af hiphopscenen.

50 Cent har tidligere stået bag den populære serie 'Power', som nu har flere spinoffs i søen, og rapperen er gået bag kameraet som instruktør på afsnit 7 af 'BMF', hvor Marshall Mathers vil lave en gæsteoptræden.

Eminem har, på trods af sin roste præstation i 8 Mile fra 2002, ikke mange film- og tv-serie-krediteringer på CV'et. Det bliver derfor spændende at se musikeren kaste sig ud i en ny udfordring som skuespiller. Tidligere har White Boy Rick været i centrum for en biografisk film fra 2018, mens en dokumentar også snart lander på Netflix.

'BMF' har den ligeledes kendte hiphopmusiker Snoop Dogg på rollelisten som familiens spirituelle vejleder Pastor Swift. Du kan få et glimt af ham i den nye trailer, mens de første billeder af Eminem som teenager lader vente på sig lidt endnu. Se forsmagen nederst.

Serien får premiere den 26. september på Starz i USA - vi kan derfor nok forvente, at den på et tidspunkt dukker op på Disney+ på vores breddegrader.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.