Gå til hovedindhold

Manden bag sensations-musicalen 'Hamilton' er klar med ny sprængfarlig musikfilm

Se den medrivende trailer til musicalen 'Tick, Tick… Boom!'

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Hvis du er til musicals, så er det her altså noget af et scoop. For med megastjernen og musical-ikonet Lin-Manuel Miranda i instruktørstolen og udgangspunkt i den selvbiografiske musical af Jonathan Larson - der nok er mest kendt for musicalen 'Rent' - er det to tunge drenge, Netflix har hyret til filmen Tick, Tick... Boom!

I hovedrollen finder man Andrew Garfield i rollen som komponisten Jon, der klarer sig gennem dagen og vejen ved at arbejde på en café i 90ernes New York, mens han drømmer om at skrive den næste store amerikanske musical.

Man finder således i nedenstående trailer en både dansende, syngende, klaverspillende og festen Andre Garfield, der drømmer om, ser og hører musik overalt.

I de øvrige roller finder man bl.a. Alexandra Shipp, Robin de Jesús, Joshua Henry, MJ Rodriguez, Bradley Whitford, Tariq Trotter, Judith Light og Vanessa Hudgens.

Lin-Manuel Miranda er bl.a. skaberen af senstations-musicallen Hamilton, har leveret sange til Disney-filmen Vaiana og er meget snart biografaktuel med musikfilmen In the Heights. Med andre ord er Lin-Manuel Miranda i den grad værd at holde øje med lige nu!

'Tick, Tick... Boom!' har premiere på Netflix til efteråret, mens den muligvis også vil få en begrænset biografpremiere her i landet.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.