Gå til hovedindhold

10 film du skal se i august 2021

Måneden byder på spændning, humor, romantik og action

Skrevet af StreamingGuide


Sommerens sidste måned er skudt i gang, og streamingtjenesterne byder i denne omgang både på anmelderroste titler, hyggelige familiefilm og afslutningen på en romantiske trilogi.

Vi har udvalgt de 10 mest spændende film, der får premiere på streaming denne måned.

First Cow

First Cow

Det anmelderroste western-drama  'First Cow' handler om en kok, der flytter til det vilde vesten, hvor han møder en kinesisk immigrant.

De to mænd danner snart et tæt bånd og påbegynder en succesrig forretning. Filmen er baseret på bogen 'The Half-Life' af Jonathan Raymond.

'First Cow' kan købes og lejes fra den 2. august på bl.a. Blockbuster.dk.

dissident.jpg

The Dissident

Den 2. oktober 2018 gik den saudiarabiske, eksilerede journalist Jamal Khashoggi ind på sit lands konsulat i Tyrkiet for at få ordnet papirerne til sit bryllup. Han kom aldrig ud igen.

Opklaringen på drabet på en af landets få kritiske stemmer er imidlertid kun den tragiske begyndelse i dokumentarfilmen, der tegner et dystert billede af digitale troldehære, overvågning og modstand.

'The Dissident' kan ses på C More fra den 5. august.

Vivo.jpg

Vivo

The Croods-instruktøren Kirk De Micco står bag endnu en hyggelig familiefilm i 'Vivo', der handler om en abe, som stræber efter at udleve sin musikalske drøm ved at rejse fra Havana til Miami.

Filmen er Sony Pictures første animerede musical nogensinde og indeholder sange fra den Oscar-nominerede sangskriver, manuskriptforfatter og skuespiller Lin-manuel Miranda.

'Vivo' kan ses på Netflix fra den 6. august.

kissingbooth3.jpg

The Kissing Booth 3

Kissing Booth-trilogien afsluttes denne måned, hvor Elle må træffe en stor beslutning, inden hun rejser væk til college.

Filmene er baseret på bøgerne af Beth Reekles og handler om den high school-studerende Elle, der også prøvede at få styr på ungdomslivet og kærligheden i The Kissing Booth og The Kissing Booth 2.

Du kan se 'The Kissing Booth 3' på Netflix fra den 11. august.

infinite.png

Infinite

Actionstjernen Mark Wahlberg spiller manden Evan McCauley, som finder ud af, at hans hallucinationer er syn fra tidligere liv.

Overfor Wahlberg spiller bl.a. Chiwetel Ejiofor og Dylan O'Brien. Instruktøren Antoine Fuqua har tidligere stået bag The Equalizer og Training Day.

'Infinite' får premiere den 11. august på Paramount+.

BECKETT (1).jpg

Beckett

Efter sit store gennembrug i Christopher Nolans Tenet er John David Washington nu tilbage i endnu en actionfilm, hvor den amerikanske turist Beckett finder sig selv i midten af en politisk konspiration i Grækenland.

Efter en tragisk bilulykke med sin kæreste finder Beckett snart ud af, at han må løbe for sit liv. På rollelisten ses også svenske Alicia Vikander.

Se 'Beckett' på Netflix fra den 13. august.

long story short.jpg

Long Story Short

I denne romantiske komedie møder vi den altid dovne Teddy, som dagen efter sit bryllup vågner op og opdager, at hver gang der er gået et par minutter, så springer han et år frem i sit liv. 

Mens Teddy ser sit liv flyve for næsen af ham, er han nødsaget til at få hvert eneste sekund til at gælde, hvis han ønsker at beholde kvinden i sit liv. 

'Long Story Short' kan købes på bl.a. Blockbuster.dk fra den 16. august.

THE WITCHER.png

The Witcher: Nightmare of The Wolf

The Witcher-universet bliver udvidet i denne animationsfilm, der udforsker nye farer, der truer Kontinentet. 

Filmen følger karakteren Vesemir, der flygter fra fattigdom ved at blive en witcher og bekæmper monstre for guld og ære. Men da en ny fjender viser sit ansigt, må han se sin fortids dæmoner i øjnene.

'The Witcher: Nightmare of The Wolf' kan ses fra den 23. august på Netflix.

CRUELLA_MA_Keyset_2560x1440_V3.jpg

Cruella

Disney-skurken Cruella de Vil får sin forhistorie fortalt i 'Cruella', der foregår i 1970'ernes London, hvor den unge modedesigner Estella får arbejde hos byens hotteste designer, Baronessen.

Estalla vil dog ikke stå i skyggen af nogen og med stor selvtillid og hjælp fra sine venner, begynder Estella en kamp mod Baronessen om pladsen som Londons topdesigner.

'Cruella' kan ses uden ekstrabetaling på Disney+ fra den 27. august. 

Vacation Friends.jpg

Vacation Friends

Den står på rendyrket komedie, når det meget ordentlige og moralske par Marcus og Emily møder de spændingssøgende festaber Ron og Kyla på en ferie i Mexico.

Marcus og Emily begynder at slå sig løs for første gang nogensinde, men da Ron og Kyla uventet møder op til deres bryllup flere måneder senere, bryder kaos løs.

'Vacation Friends' kan ses fra den 27. august på Disney+.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.