Gå til hovedindhold

10 serier du skal se i august 2021

Fra Marvel-helte og søde monstre til undersøgende science fiction og et muslimsk pigepunkband

Skrevet af StreamingGuide


Streamingtjenesterne er stærkt tilbage med helt nye serie-fornøjelser i august måned. Her bliver spørgsmålet 'hvad nu hvis' stillet i animationsaction, og nogle af de helt store Hollywood stjerner folder deres talent ud på serieformatet. 

Det kan derfor godt være at din sommerferie er ved at slutte, men din serietrang stormer altså videre. 

Vores 10 bud på serier, du skal se i august er herunder listet i den rækkefølge, de får premiere.

 

Mr. Corman

 

Mr. Corman

Joseph Gordon-Levitt var her, der og alle vegne omkring 2010, men med tiden er hans stjerne blevet mindre og mindre lysende. Det har han dog tænkt sig ændre på med hans nye serie på Apple+, som han selv har skrevet, instrueret og er hovedrolleindehaver på. 

I serien møder vi den lettere udbrændte Mr. Corman som altid har drømt om at blive rockstjerne, men i realiteten er han nu en 5. klasses underviser på en folkeskole i stedet. Han skal nu finde lykken i hans nuværende tilværelse, hvor drømmen stadigvæk banker på. Serien dufter og smager lidt af den quirky og charmerende Joseph, som hele verden forelskede sig i. 

'Mr. Corman' kan ses fra den 6. august på Apple+.

What if...?

 

What if...?

Ingen måned uden et nyt Marvel-projekt fristes man efterhånden til at sige, og i august bliver det store spørgsmål stillet: "Hvad nu hvis?"

Serien 'What if...?' er Marvels anden animationsserie på Disney+, og efter udviklingen i første sæson af Loki har timingen for en fortælling om alternative universer i Marvel-universet aldrig været mere oplagt.

Serien er baseret på tegneserien af samme navn og behandler nogle af de største øjeblikke fra MCU-filmene og ser på, hvad der kunne have sket, hvis handlingen var endt anderledes. Serien er en antologi-serie og derfor skal hvert afsnit ses som dets egen fortælling. 

'What if...?' kan ses fra den 11. august på Disney+.

We Are Lady Parts

 

We Are Lady Parts

Et punkband udelukkende med kvindelige muslimske medlemmer? Ja, det er desværre ikke noget vi er vant til at se på TV, og derfor er serien 'We Are Lady Parts' også dejligt forfriskende. 

Serien bliver fortalt gennem karakteren Amina Hussain, som bliver rekrutteret til bandet 'Lady Parts' som deres nye guitarist. Amina kommer fra en noget anden verden som PhD-studerende i mikrobiologi, og selvom frontsangeren Saira ser noget særligt i Amina, så er resten af bandet ikke nødvendigvis overbevist.

'We Are Lady Parts' er en sjov og hjertevarme sitcom, som skildrer de to forskellige verdener med rå anarkistisk kvinde-power på den side, og Aminas trygge tilværelse på den anden side. Er hun mon den succes, som bandet mangler, og hvordan balancerer man de to forskellige verdener? 

'We Are Lady Parts' kan ses fra den 13. august på DR TV.

Rainbow
Foto: Petra Kleis TV2

 

Rainbow

Hvad vil det egentlig sige at vokse op i en regnbuefamilie, og hvordan påvirker det ens egen fortælling om, hvem man er som person? Det er nogle af de spørgsmål, som TV2s nye seriesatsning 'Rainbow' forsøger at besvare. 

Vi møder i serien Molly (Fanny Leander Bornedal), som er vokset op med to mødre. Hun har aldrig kendt til sin far, og på hendes 18-års fødselsdag beslutter hun sig sammen med sin bedste ven for at finde ud af mere omkring hendes ophav. 

Det svar hun får er dog ikke helt som forventet, og måske har hendes mødre ikke været helt ærlige omkring hvem, hendes biologiske far er.

'Rainbow' kan ses fra den 15. august på TV 2 Play.

Nine Perfect Strangers (Amazon Prime)

 

Nine Perfect Strangers

Hvordan lyder et 10-dages livsforandrende behandlingsforløb hos Nicole Kidman? Ikke dårligt vel? Det tænker vores 9 perfekte fremmede også, når de tjekker ind på det afsidesliggende Tranquillum House, som er drevet af den mystiske ejer Masha.

Alle er der af forskellige grunde men fælles for dem alle, så ønsker de at ændre noget i deres liv. Behandlingen viser sig dog at være noget helt andet, end de forestillede sig, og de bliver hver i sær udfordret på en måde, de aldrig havde forestillet sig. 

'Nine Perfect Strangers' er en stjernespækket miniserie, som er baseret på Liane Moriatys populære novelle. Det er anden gang inden for en kort årrække, at vi oplever Nicole Kidman i en adaption af netop en af hendes fortællinger, hvor Big Little Lies sidst blev en kæmpe succes med dens 3 sæsoner. 

'Nine Perfect Strangers' kan ses fra den 20. august på Amazon Prime.

The Chair

 

The Chair

På det prestigefyldte Pembroke Universitet møder vi Dr. Ji-Yoon Kim, der netop er blevet udnævnt som studieleder. Hun er den første ikke-hvide kvinde, som skal lede universitets engelskeinstitution, og dette er ikke let, eftersom afdelingen i forvejen er presset af dets historie og de store krav. 

Hovedrollen som Dr. Ji-Yoon Kim spilles af den Emmy-vindende Sandra Oh fra Killing Eve, og blandt seriens producere finder vi ingen ringere end makkerparret David Benioff og DB Weiss, som skabte megasuccessen Game Of Thrones.

'The Chair' kan ses fra den 20. august på Netflix.

The Dark Labs

 

The Dark Labs

Paramount+ er stille og roligt ved at etablere sig på den store streamingtjeneste-scene, og imens de har et imponerende bagkatalog, er de stadigvæk i gang med at udvikle nyt original indhold til deres platform.

En af deres ventede titler 'The Dark Labs' står endelig til at lande d. 20. august, og traileren giver os heftige Black Mirror-vibes. Serien er en sci-fi-antalogi-serie om menneskets forhold til teknologi, AI og hvordan det påvirker vores liv og hver dag. 

Seriens afsnit spænder i alle retninger, genre og hvert afsnit har en varighed på 5-15 minutter. 

'The Dark Labs' kan ses fra den 20. august på Paramount+.

Monstre på job

 

Monstre på job

Ligesom mange andre Disney-ejede franchises bliver genoplivede på Disney+, kommer der nu også et spin-off til deres Monsters, Inc.-univers. Den nye serie foregår som direkte forsættelse af filmen fra 2001, og selvom vi fik filmen Monsters University i 2013, er det ikke en forsættelse derfra. 

Den nye serie foregår dagen efter, at Monsters Inc. er begyndt at høste grin i stedet for skrig, men det er den nyuddannede medarbejder Tylor Tuskmon ikke blevet informeret omkring. De velkendte Mike og Sulley driver nu forretningen, og med dem ved roret ved vi selvfølgelig, at det hele bliver dejlig gakket. 

'Monstre på job' kan ses fra den 25. august på Disney+.

Clickbait

 

Clickbait

I slutningen af august er Netflix klar med miniserien 'Clickbait', som er en dramathriller. I serien møder vi Nick Brewer (Adrian Grenier), som er en elsket far, ægtemand, bror og ven. Det hele skal dog ændre sig, da han en dag bliver kidnappet.

Til alles rædsel bliver en video af ham delt på de sociale medier, og antallet af visninger på videoen kan få katastrofale konsekvenser for ham. Tiden er derfor imod familien og jagten på at finde ham, men undervejs dukker der måske spor op, som fortæller en noget mindre flatterende fortælling om deres elskede Nick. 

'Clickbait' kan ses fra den 25. august på Netflix.

Threesome

 

Threesome

Viaplay er klar med en ny originalserie, som bedst kan beskrives som en romantisk ungdomsserie. Det unge par David og Siri ender efter en våd aften i seng med den kunststuderende Camille, og hvad der først virkede som en sjov og udforskende idé, kan måske være ødelæggende for deres forhold? 

For en voksende jalousi vokser i Siri efterfølgende og får hende til at stille spørgsmål ved sig selv og deres fremtidig sammen. 

'Threesome' kan ses fra den 29. august på Viaplay.

 

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke

Relaterede nyheder

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.