Gå til hovedindhold

Det store overblik: Her er alle nye og kommende Marvel-serier

Der er meget mere Marvel på vej i serie-land

Skrevet af Viktor Rame


Det er som bekendt langt fra kun i film, vi møder de mange helte og skurke fra Marvels store univers. Universet er nemlig for længst også indtaget serieland.

Marvel er da også langt fra færdige med at lave serier. Forude venter således en længere række Marvel-titler på Disney+. 

Vi kigger herunder nærmere på de premiereaktuelle og mange kommende Marvel-serier.

Premiereaktuelle Marvel-serier:

 

Secret Invasion (2023)

I 'Secret Invasion' følger vi Nick Fury, der får kendskab til en hemmelig invasion af Jorden af en gruppe formskiftende Skrulls.

Fury slutter sig til sine allierede, herunder Everett Ross, Maria Hill og Skrull Talos, som har slået sig ned på Jorden. Sammen kæmper de mod tiden for at forhindre en forestående Skrull-invasion og redde menneskeheden.

Samuel L. Jackson vender naturligvis tilbage som spionen Nick Fury, ligesom også Cobie Smulders, Martin Freeman, Don Cheadle og Ben Mendelsohn genoptager deres roller fra tidligere i Marvel-universet.

Af nye navne på rollelisten finder man bl.a. Emilia Clarke, Olivia Colman og Kingsley Ben-Adir. Det kan man vist godt kalde et vanvittigt imponerende cast.

'Secret Invasion' har premiere på Disney+ den 21. juni.

Kommende Marvel-serier

 

Loki - sæson 2 (2023)

Til efteråret er det endelig blevet tid til et gensyn med Tom Hiddleston som den nordiske gud i seks nye afsnit af 'Loki'.

Den første sæson sluttede med noget af et brag, hvor Sylvie (Sophia Di Martino) fik startet en multiversal krig og Loki blev fanget i en anden dimension - og nåh ja, så er der også ham Kang.

Udover en masse tilbagevendende ansigter kan man se frem til, at den nykårede Oscar-vinder Ke Huy Quan (Everything Everywhere All at Once) tilslutter sig rollelisten.

Anden sæson af 'Loki' har premiere den 6. oktober.

 

Echo (2023)

En af de mindre kendte karakterer fra Marvels enorme persongalleri er Maya Lopez aka Echo. Vi har dog allerede mødt hende i serien Hawkeye i forbindelse med skurkene fra Træningsdragtmafiaen (!!!). 

Echo spilles igen af Alaqua Cox, men derudover kan man også se frem til, at både Charlie Cox og Vincent D'Onofrio vender tilbage som henholdsvis Matt Murdock/Daredevil og Wilson Fisk/Kingpin, som vi tidligere har mødt i bl.a. Netflix-serien Daredevil og She-Hulk: Attorney at Law.

Noget helt specielt ved 'Echo' er også, at alle seriens afsnit lander på Disney+ den samme dag, hvilket aldrig før er set med en Marvel-serie på Disney+.

'Echo' kan streames på Disney+ fra den 29. november.

 

What If...? - sæson 2 (forventet premiere i 2024)

Som animationsseriens titel antyder, er her tale om en serie, hvor der bliver skildret alternative hændelsesforløb. Den første sæson bød på en masse forskellige gentækninger af populære Marvel-film og helte, så vi må nok forvente, at 2. sæson følger i samme spor.

Rollelisten var i 1. sæson ganske imponerende og et kig værd i sig selv.

Vi kunne således høre stemmerne fra Michael B. Jordan, Sebastian Stan, Josh Brolin, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Chris Hemsworth, Hayley Atwell, Karen Gillan, Jeremy Renner, Paul Rudd, Michael Douglas, Neal McDonough, Dominic Cooper, Sean Gunn, Natalie Portman, Stanley Tucci, Taika Waititi, Toby Jones, Djimon Honsou, Michael Rooker og Jeff Goldblum - pyha - alle i deres respektive MCU-roller.

Jeffrey Wright lagde stemme til The Watcher, som var seriens eneste gennemgående karakter.

2. sæson af 'What If...?' har endnu ingen premieredato, men det forventes, at den kommer ud tidligt i 2024, mens en 3. sæson også allerede skulle vente i horisonten.

ironheart.jpg
FOTO: Marvel Comics

 

Ironheart (forventes at have premiere i 2024)

I 'Ironheart' møder vi den unge opfinder Riri Williams, der konstruerer den mest avancerede kampdragt siden... ja, Tony Starks Iron Man.

Riri blev første gang introduceret i tegneserieform i 2016, så det er en relativt ny karakter, vi kommer til at stifte bekendtskab med. Til gengæld har hun allerede haft sin debut i filmens verden, hvor hun i Black Panther: Wakanda Forever kæmpede side om side med Shuri og resten af Wakandas krigere.

Dominique Thorne vender tilbage i rollen som Riri, mens serien kommer til at bestå af seks episoder.

'Ironheart' har endnu ingen premieredato, men serien er filmet og forventes at lande i 2024.

 

Agatha: Coven of Chaos (forventes at have premiere i 2024)

'Agatha: Coven of Chaos' - der inden et navneskift gik under navnet 'Agatha: House of Harkness' - er en spinoff-serie med den onde heks Agatha Harkness fra Marvel-serien WandaVision.

Vi ved endnu ikke meget om seriens plot, men til gengæld har vi endnu en flot Marvel-rolleliste at se frem til.

Kathryn Hahn gentager rollen som titelkarakteren, mens hun får selskab af stjerner som Aubrey Plaza (Parks and Recreation), Joe Locke ('Heartstopper') og Broadway-legenden Patti LuPone.

Debra Jo Rupp og Emma Caulfield Ford er tilbage som deres karakterer i 'WandaVision', ligesom også WandaVision-skaberen Jac Schaeffer vender tilbage bag kameraet.

'Agatha: Coven of Chaos' forventes at have premiere på Disney+ i 2024.

daredevil1ori.jpg

 

Daredevil: Born Again (2024)

Indtil videre kender vi ikke plottet i denne serie, som vil bestå af 18 episoder. Den vil dog ikke være en direkte fortsættelse af sæson 3 af Daredevil, men derimod foregå i forlængelse af Netflix-serien, som stoppede i 2018.

Dermed venter et gensyn med Charlie Cox som Daredevil og Vincent D'Onofrio som Wilson Fisk.

'Daredvil: Born Again' har premiere i foråret 2024.

Wakanda.jpg

 

En endnu unavngiven serie om Wakanda (afventer premieredato)

En Marvel-serie sat i Black Panthers hjemland Wakanda er på det tidlige udviklingsstadie.

Serien produceres af Black Panther-instruktøren Ryan Cooglers selskab Proximity Media, som har indgået en 5-årig aftale med Disney.

Plottet er endnu ikke afsløret, men kan måske tænkes at følge efter hændelserne i 'Black Panther: Wakanda Forever' fra 2022.

Spider-Man: Freshman Year

 

Spider-Man: Freshman Year (2024)

Her er tale om en animeret serie om Spider-Man. Det vides endnu ikke, om Tom Holland skal lægge stemme til den animerede hovedkarakter.

Serien bliver en oprindelseshistorie om Peter Parker og hans tidlige dage som Spider-Man, hvor Norman Osborn vil kunne ses som hans mentor.

Serien forventes en premiere i 2024 og vil desuden pt. blive fulgt op af en sæson to med titlen 'Spider-Man: Sophomore Year'.

zombies11.jpg

 

Marvel Zombies (2024)

Her er tale om en animationsserie, der efter sigende kommer til at fokusere på en ny generation af helte, der kæmper mod zombier.

Serien vil være en fortsættelse af den virkelighed, der først blev introduceret i det femte afsnit af serien 'What if…?' med titlen 'What If... Zombies?!'.

Serien er baseret på tegneserierne af samme navn og er planlagt til at få premiere på Disney+ i 2024 og vil bestå af fire afsnit.

Marvel Comics
FOTO: Marvel Comics

 

Wonder Man (2023/2024)

Serien handler om Simon Williams aka Wonder Man. I Marvel-seriens hovedrolle finder man Yahya Abdul-Mateen II, mens optagelserne begyndte i april 2023.

'Wonder Man' forventes at lande på Disney+ i enten 2023 eller 2024, mens Ben Kingsley gentager sin MCU-rolle som Trevor Slattery.

Nova / Marvel Comics
FOTO: Marvel Comics

 

En endnu unavngiven serie om Nova (afventer premieredato)

Man kommer i denne Marvel-serie til at følge karakteren Richard Rider aka Nova. Der er endnu ikke annonceret skuespillere til projektet eller en premieredato.

 

Vision Quest (2024/2025)

Serien er centreret om Vision, som her forsøger at genvinde sin hukommelse og menneskelighed. Vi kender allerede superhelten Vision fra serieland i 'WandaVision' samt i flere af Marvels film.

Paul Bettany vil igen indtage rollen som Vision, mens 'Vision Quest' forventes at have premiere på Disney+ i enten 2024 eller 2025.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.