Gå til hovedindhold

11 år undervejs: Marvel-duo står bag den dyreste Netflix-film nogensinde

Se den første trailer til 'The Gray Man'

josephine@kino.dk
Skrevet af josephine@kino.dk


De succesfulde brødre Anthony og Joe Russo, der bl.a. har instrueret Capatin America: The Winter Soldier og Avengers: Endgame, står bag den kommende Netflix-film The Gray Man.

Den stjernespækkede actionfilm byder på navne som Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas, Regé-Jean Page og Billy Bob Thornton. Nu er filmens første vilde trailer landet. Den kan du se nederst i artiklen.

Filmen er baseret på bogen af samme navn og handler om CIA-agenten Court Gentry - også kendt som 'The Gray Man' - som bliver tvunget til at gå under jorden, da han afdækker nogle af bureauets mørkeste hemmeligheder.

Pludselig bliver hans tidligere makker Lloyd Hansen og andre internationale lejemordere sendt efter ham, hvilket bliver starten på en kamp om liv og død for den erfarne agent.

RyanGosling02.jpg
Netflix ©

Den hårdtslående actionfilm har været hele 11 år undervejs, hvor det oprindeligt var Brad Pitt, der skulle spille den rutinerede CIA-agent. Fire år senere var det Mad Max: Fury Road-stjernen Charlize Theron, der stod til at overtage rollen. Siden da stod projektet i stampe, det indtil 2020, hvor Netflix begyndte at arbejde på filmen.

Med et budget på intet mindre end 200 millioner dollars står 'The Gray Man' til at være streamingtjenestens dyreste film hidtil. Endvidere har Netflix meldt ud, at 'The Gray Man' bliver en franchise, hvor der allerede nu er tale om både en prequel samt en fortsættelse til filmen.

Rhett Reese og Paul Wernick, der stod bag Deadpool, kommer til at skrive manuskriptet til filmens prequel, som kommer til at omhandle Chris Evans' karakter Lloyd Hansen.

Fortsættelsen kommer til at følge Ryan Goslings Court Gentry på en ny mission. Der er således linet op til masser af action på Netflix de næste par år.

'The Gray Man' kan streames på Netflix fra den 22. juli.

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.