Gå til hovedindhold

Bliver ny Marvel-serie det sidste vi ser til Hulk?

Mark Ruffalo giver stafetten videre

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


I løbet af de seneste film i Marvels univers har de oprindelige helte fra Avengers i stor stil givet stafetten videre til yngre superhelte. Nogle af dem frivilligt, andre gennem deres eftermæle.

Bare se på Captain America, Hawkeye, Iron Man og Black Widow. Nu er turen kommet til Hulk, alias Bruce Banner, som er bekræftet til at medvirke i den nye serie She-Hulk, og som skuespilleren bag, Mark Ruffalo, nu udtaler sig om.

I et interview med Access Hollywood fortæller Ruffalo om samspillet med sin nye kollega, Tatiana Maslany, som spiller titelkarakteren i den nye serie:

- Tatiana Maslany er vildt legendarisk som She-Hulk. Jeg giver banneret til hende. Ja, der er noget virkelig godt, sjovt, cool, lange scener mellem professoren og hende.

- Vi har aldrig rigtig set Hulk interagere med andre personer på den måde, som han gør i serien. Det bliver virkelig spændende.

 

She-Hulk Marvel Studios
She-Hulk (Marvel Studios)

 

She-Hulk er i virkeligheden Bruce Banners kusine, Jennifer, som har fået en blodtransfusion fra sin gamma-bestrålede fætter, og nu forvandles til en stor, grøn kæmpe med overnaturlige kræfter.

Overfor hende står den mægtige modstander Titania, som spilles af Jameela Jamil fra komedieserien The Good Place. Denne skurk får således sin debut i MCU, og ligesom sin modpart besidder Titania superstyrke og usårlighed.

She-Hulk får premiere på Disney+ i midten af 2022.

 

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.