Gå til hovedindhold

De første roller er besat: Marvel går til gyset, når varulv indtager MCU senere i år

Bl.a. er skuespilleren i den monstrøse hovedrolle fundet

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Selvom der er en god håndfuld måneder til Halloween, så har Marvel allerede nu planer for dette års uhyggelige højtid. Det i form af en Halloween Special, der lander eksklusivt på Disney+. Det er nemlig planen at slippe en farlig varulv løs i det store Marvel-univers. 

Udgangspunktet for den såkaldte special er tegneserien 'Werewolf by Night', hvor man i løbet af årene har set forskellige karakterer forvandle sig til det behårede bæst.

Nu skal varulven så bringes til levende live på Disney+, hvor Gael García Bernal er blevet castet til den glubske rolle.

Den 42-årige skuespiller er bl.a. kendt for roller i Alejandro G. Iñárritus Love is a Bitch, Alfonso Cuaróns Y Tu Mamá También og The Motorcycle Diaries, videre til Pedro Almodóvar Bad Education og fra M. Night Shyamalans Old fra i år.

Gael García Bernal: Trump's Hate Speech Is the 'Genesis of Genocide'

Fra 'Mozart in the Jungle' fra Amazon Prime.
 

Rollebesætningen består endvidere af Laura Donnelly, som man bl.a. også kan opleve i serier som 'The Nevers', Britannia og Outlander. Hvilken rolle hun indtager videres dog endnu ikke, men der spekuleres i, at hun muligvis skal spille Nina Price, der er en art hybrid mellem en vampyr og en varulv.

Første gang, man mødte varulven i tegnet form var i udgivelsen Marvel Spotlight nr. 2 i 1972. Siden fik varulven sin egen tegneserie.

Halloween Special har endnu ikke fået en officiel titel eller premieredato.

The Nevers Laura Donnelly


Laura Donnelly i 'The Nevers', der kan ses på HBO Max

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.