Gå til hovedindhold

De 5 blodigeste gyserfilm nogensinde - på streaming lige nu

Bered dig på blod, blod og endnu mere blod

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Det er oktober og altså den mest hellige af alle årets måneder blandt gyserfans. I den forbindelse anbefaler vi fem af de blodigste gyserfilm nogensinde, som man kan streame lige nu,

Så hvis man har lyst til at mæske sig i kaskader af blod, er her således en håndfuld bud på, hvilke film, man kan kaste jer over.

5 af de blodigste gyserfilm nogensinde på streaming lige nu:

The Descent

 

The Descent (2005)

Denne grottegyser slår sig måske ikke generelt på splattede scener fyldt med blod, men mere på både klaustrofobiske, uhyggelige og intense scener, hvor en gruppe kvinder kommer på afveje i nogle dystre, underjordiske huler.

Men når filmen så leverer sine litervis af blod, er der altså heller ikke sparet på den røde væske. For en af filmens heltinder ender nemlig i en underjordisk sø af klistret blod med hele sin krop dykket ned under den skvulpende overflade.

Se hvor du kan streame 'The Descent' her.

 

Evil Dead (2013)

 

Evil Dead (2013)

Denne genindspilning - eller fortolkning om man vil - af Sam Raimis dæmonbesatte gyserfilm er ikke kun klam, ulækker og uhyggelig, men i den grad også blodig.

Det hele stikker da for alvor af i filmens finale, hvor det regner med blod ned over vores heltinde, der går til stålet med en brummende motorsav.

Ifølge filmens instruktør, Fede Alvarez, brugte de i denne afsluttende scene voldsomme mængder af falsk blod. Ifølge ham nemlig hele 190.000 liter blod. Og det var 190.000 liter blod! Kan det virkelig passe? For det lyder ret så vildt, men det er denne blodindsmurte finale så absolut også.

Se hvor du kan streame 'Evil Dead' her.

 

Piranha 3D

 

Piranha 3D (2010)

Det er individuelt, hvor uhyggelig man synes, at blod på film er. I denne genindspilning af Joe Dantes 'Piranha' fra 1978 er det dog ligeså meget den grovkornede humor som uhyggen, der dyrkes. Det skorter af den grund bestemt ikke på brugen af blod.

For når flokken af bistre og ikke mindst sulte piratfisk mæsker sig i sagesløse badegæster og bikini-klædte kvinder fosser blodet ud af alle kropsåbninger. Vandet males med andre ord blodrødt, mens ofrene splittes ad i sorthumoristiske stykker af kød og indvolde.

Se hvor du kan streame 'Piranha 3D' her.

 

The Shining (1980)

 

The Shining (1980)

Stanley Kubricks gysende mesterværk baseret på bogen af Stephen King er overordnet ikke videre blodig. Filmen er nemlig bl.a. derimod rig på sin del af urovækkende og snigende grumme scener, der ikke byder på blod. Bl.a. involverer disse scener en intens jagt i en sneklædt labyrint, hvor Jack Nicholsons karakter jagter sin lille familie med en økse.

Men én af filmens mange ikoniske scener tager dog i den grad kegler, hvad blod angår. For her åbner The Overlook Hotels elevatordøre sig nemlig, mens i hundredvis af mørkerødt blod vælter ud. Voldsomt, dragende og ikke mindst blodigt.

Se hvor du kan streame 'The Shining' her.

 

Tokyo Gore Police

 

Tokyo Gore Police (2008)

Blodet sprøjer løs i Yoshihiro Nishimuras japanske horror-og-mutant-dræber-fest 'Tokyo Gore Police'. For i et fremtidigt Tokyo må en ung kvinde med sit samuraisværd kæmpe sig igennem et væld af mutanter i sin søgen efter sin fars morder.

Godt nok er splatterfilmen ikke videre uhyggelig, men der er underholdende klam med rækken af mutanter, hvor man bl.a. møder en muteret og klam gigant-penis, videre til ulækre amputationer og en menneskelig mutantsnegl med øjnene poppet ud af hovedet samt et tandbefængt underliv. Ad, ad, ad.

Se hvor du kan streame 'Tokyo Gore Police' her.

 

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.