Gå til hovedindhold

Drabelig dæmon slippes løs i nyt sci-fi gys fra District 9-instruktør

Se traileren til 'Demonic'

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Efter sit gennembrud med den Oscar-nominerede District 9 har instruktør Neill Blomkamp haft svært ved at følge succesen op, og hans seneste spillefilm Chappie fra 2015 blev et gedigent publikumsflop.

I de mellemliggende år har Blomkamp været tæt på at lave 'Alien 5', men projektet kuldsejlede, og i de seneste seks år er det mest blevet til kortfilm.

Men nu er han klar med en spillefilm, nemlig science fiction-gyset Demonic, som han har optaget sidste sommer i Canada, da verden var lukket ned af corona-epidemien. Se traileren nederst.

'Demonic' handler om en pige, der har haft en årelang konflikt med sin mor. Det kulminerer, da en familiehemmelig bliver afsløret og en ondskabsfuld dæmon slippes løs.

Det hele ser ud til at blive startet af et mystisk eksperiment, som bringer vores hovedperson ind i en eller anden form for ny virkelighed. 

Blomkamp har udtalt, at han er inspireret af Paranormal Activity i sit udgangspunkt for filmen, og det ligner i den grad, at instruktøren kombinerer sine tidligere erfaringer indenfor sci-fi-genren med grufuld horror.

'Demonic' får amerikansk biografpremiere 20. august, mens vi afventer en dansk VOD-premiere.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.