Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Chappie

E.T. møder RoboCop Læs mere
2015
Science Fiction
120 min
Kan streames på
Blockbuster Netflix SF Anytime Rakuten TV

Science fiction-filmen 'Chappie' foregår i et fremtidigt Johannesburg, hvor kriminalitet er blevet så udbredt, at politiet bruger robotter til at bekæmpe kriminalitet.

Den unge ingeniør Deon, der er ansat af et våbenfirma, har udviklet den yderst effektive og populære robotmodel, mens han i virkeligheden drømmer om at skabe en robot med kunstig intelligens og ægte følelser. Firmaets direktør nægter at støtte forsøgene, så Deon tager sagen i egen hånd og bruger den skrottede robot Chappie som førsøgskanin. Uheldigvis bliver Chappie og hans skaber kort efter kidnappet af de lokale gangstere Ninja og Yolandi, og Deon må nu modvilligt efterlade robotten, der stadig er i et form for babystadie, i den kriminelle underverden. 

'Chappie' er den tredje science fiction-film af den visionære sydafrikanske instruktør, Neill Blomkamp. Med sort humor, action og bidende realisme genbruger han grundideen fra District 9, men trækker denne gang lige så meget på andre klassiske genreværker som RoboCop, 'Short Circuit' og E.T. 

I hovedrollerne ses Dev Patel, Hugh Jackman og ikke mindst bandmedlemmerne fra hip-hop-gruppen 'Die Antwoord'. Chappies stemme leveres af Blomkamps faste skuespiller Sharlto Copley. (copyright: kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
2.5
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere science fiction-film

Flere thrillers

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.