Gå til hovedindhold

5 vanvittigt ulækre gyserfilm

Vamle filmoplevelser til de modige

bjarke@kino.dk
Skrevet af Bjarke Friis Kristensen


Har du mon maven til de her gyserfilm? Vi udpeger nemlig herunder fem af de ulækreste gys nogensinde, som man kan streame netop nu.

Så hvis du har lyst til at kaste op eller blot føle dig beskidt, er her vores bud på, hvilke film, du kan kaste dig over. Men ha' lige en brækspand klar.

5 af de ulækreste gyserfilm nogensinde på streaming lige nu:

Cannibal-Holocaust-SG.jpg

 

Cannibal Holocaust (1980)

Ruggero Deodatos berygtede kannibal-gnasker har ikke fået sit ulækre rygte for ingenting. For da et amerikansk dokumentarhold i filmen støder på en gruppe kannibaler langt inde i Amazon-junglens dyb, bliver dette starten på et blodigt, klamt og ikke mindst ulækkert møde.

Det betyder alt fra en mudderindsmurt voldtægt, videre til en spiddet kvinde på en pæl fra bagdelen og hele vejen ud igennem munden samt parteringen af en stor skildpadde, så de blævrende indvolde skvulper klamt ud på jorden. Det og flere ulækre scener. Gisp!

Se hvor du kan streame 'Cannibal Holocaust' her.

 

Tusk (2014)

 

Tusk (2014)

Wallace Bryton er en succesfuld podcaster, der i sin jagt på unikke historier ender i det kolde Canada hos den excentriske eneboer Howard Howe.

Howe er dog ikke just uskylden selv. Faktisk lang fra. For bag det excentriske ydre gemmer sig en syg mand med en syg fascination af hvalrosser.

Justin Long spiller podcasteren, der snart befinder sig i et levende mareridt. Howe - spillet intimiderende godt af Michael Parks - fanger nemlig Bryton for at operere ham om til... ja, en hvalros! Det betyder bl.a. klamme amputationer. For ganske vist er 'Tusk' er sorthumoristisk sag, men hvalros-præmissen er altså også virkelig ulækker.

Se hvor du kan streame 'Tusk' her.

 

Cold Fish (2010)

 

Cold Fish (2010)

Japan har leveret mange ulækre film. Sion Sonos blodige seriemorderfilm 'Cold Fish' er en af dem. Man følger her en tøffelhelt af en mand, der uheldigvis støder på en fiskehandler, der viser sig også at være en rablende vanvittig og manipulerende seriemorder.

Det betyder bl.a., at filmen leverer en særdeles ulækker, meget blodig og udpenslet menneskepartering. Alt for meget, sorthumoristisk og virkelig klamt. Filmen er desuden løst baseret på to af Tokyos seriemordere - Sekine Gen og Hiroko Kazama - en mand og hustru, der dræbte mindst fire personer.

Se hvor du kan streame 'Cold Fish' her.

 

Martyrs (2008)

 

Martyrs (2008)

Denne franske sag er måske ikke et helt vildt hyggeligt bekendtskab. Til gengæld er den yderst ubehagelig og ulækker. Den er altså bestemt ikke for sarte sjæle. Fortællingen bugter sig nemlig her uforudsigeligt gennem diverse grusomheder, hvor en kvinde søger hævn over de folk, der kidnappede hende som barn.

Den står således på en på yderst klam nedskydning af en stakkels familie, mens det uden tvivl er gyserens gruopvækkende finale, der tager kegler, når det kommer til en i særdeleshed ulækker, blodig og grafisk eksplicit omgang gru.

Se hvor du kan streame 'Martyrs' her.

 

Tokyo Gore Police

 

Tokyo Gore Police (2008)

Blodet sprøjer løs i Yoshihiro Nishimuras japanske horror-og-mutant-dræber-fest 'Tokyo Gore Police'. For i et fremtidigt Tokyo må en ung kvinde med sit samuraisværd kæmpe sig igennem et væld af mutanter i sin søgen efter sin fars morder.

Godt nok er splatterfilmen ikke videre uhyggelig, men der er underholdende klam med rækken af mutanter, hvor man bl.a. møder en muteret og klam gigant-penis, videre til ulækre amputationer og en menneskelig mutantsnegl med øjnene poppet ud af hovedet samt et tandbefængt underliv. Ad, ad, ad.

Se hvor du kan streame 'Tokyo Gore Police' her.

 

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke

Relaterede nyheder

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.