Gå til hovedindhold

En uhyggelig seriemorder er løs i ny dansk krimiserie fra manden bag 'Forbrydelsen'

Se teaseren til Netflix-serien 'Kastanjemanden'

Skrevet af Ingeborg Bisgaard


Kastanjemand. Kom indenfor... Kastanjemand. Har nogen kastanjer med til mig i dag? 

Sådan lyder ildevarslende barnesang i den første teaser til Kastanjemanden, som er en filmatisering af Søren Sveistrups anmelderoste debutroman fra 2018. Se teaseren nederst i artiklen.

Sveistrup er manden bag den krimiserien Forbrydelsen, som i tre sæsoner holdte danskerne klistret til skærmen hver søndag aften i bedste sendetid.

Han er også selv blandt skaberne og hovedforfatterne på serien, som udkommer på streamingtjenesten Netflix til efteråret.

'Kastanjemanden' udspiller sig i en fredsommelig forstad til København, hvor en ung kvinde bliver fundet brutalt myrdet på en legeplads. En af hendes hænder mangler, og over hende hænger en lille kastanjemand.

Meget tyder på, at serien trækker tråde tilbage til 'Forbrydelsen' med en ung ambitiøs detektiv Naia Thulin, som sammen med sin nye partner Mark Hess bliver tildelt sagen. Et afgørende bevismateriale peger dem i retningen af socialministerens datter, der forsvandt et år tidligere og formodedes at være død.

På rollelisten finder man store danske navne som Danica Curcic og Mikkel Boe Følsgaard, der begge tidligere har været aktuelle på Netflix med henholdsvis Equinox og The Rain, samt Lars Ranthe, David Dencik og Iben Dorner.

Se teaseren her: 

'Kastanjemanden' får premiere på Netflix til efteråret.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.