Gå til hovedindhold

Se trailer: Ny sæson af dansk seriemorder-succes

Natalie Madueño jagter ny seriemorder i anden sæson af 'Den som Dræber - fanget af mørket'

Skrevet af Ingeborg Bisgaard


Den første sæson af Den som Dræber – fanget af mørket blev en seersucces, og nu er den nye sæson altså lige på trapperne.

Traileren til sæson 2 er netop blevet frigivet, og kan ses nederst i artiklen.

Det ser ud til igen at blive en mørk og spændingsfuld sæson, som denne gang tager udgangspunkt i tre uopklarede mord på Fyn, der viser sig at være begået af en tilsyneladende velfungerende familiefar.

Natalie Madueño er tilbage som Louise Bergstein; den tidligere ekspert i profilering og seriemordere, som bliver involveret i opklaringen af sagen, efter endnu en ung mand findes myrdet under lignende omstændigheder.

Presset øges undervejs på Louise, der overser, at hun kan have en personlig forbindelse til morderen, der viser sig at være langt mere intelligent og kynisk, end hun tør forestille sig.

På rollelisten finder man Helle Fagralid og den norske skuespiller Tobias Santelman i hovedrollerne sammen med Natalie Madueño. Andre kendte ansigter som Josephine Park og Solbjerg Højfeldt dukker også op undervejs.

De første to afsnit af Den som Dræber – fanget af mørket 2 har premiere på Viaplay d. 28. marts 2021. Herefter frigives ét afsnit hver uge efterfølgende.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.