Gå til hovedindhold

10 serier du skal se i marts (2021)

Superhelte, ungdomsoprør og robotkampe - marts har det hele!

Skrevet af Luan Nhu Vu


Foråret er lige om hjørnet og med sig i kurven bringer det en hel masse nye sæsoner og serier, som du kan glæde dig til.

Vi bringer således her 10 serier, du skal se i marts måned. Fra superhelteaction og ungdomsdrama til mordgåder og omvandrende zombier.

Sommerdahl 1.jpg


Sommerdahl - sæson 2  

Politiinspektør Sommerdahl forsøger at holde sammen på sit ægteskab, mens han løser mystiske mordsager i Helsingør med sin makker Flemming.

Peter Mygind, Laura Drasbæk og André Babikan er igen at finde på rollelisten i den nye sæson, som efter sigende også skulle få fint besøg af bl.a. Lars Hjortshøj og Therese Glahn.

Carsten Myllerup er at finde i instruktørstolen på 2. sæson. Han har tidligere stået bag bl.a. Den som dræber og Dicte.

'Sommerdahl' får premiere på TV2 Play og TV2 Charlie den 28. februar 2021.

 

the-walking-dead-season-10 1.jpg


The Walking Dead - sæson 10 (6 ekstra afsnit) 

Den 10. sæson af den amerikanske zombieserie er ikke helt ovre endnu. For selvom sæson 10 egentlig havde sidste afsnit tilbage i oktober 2020, kommer der nu seks yderligere afsnit.

De 6 afsnit kommer til at være såkaldte "karakterdrevne historier", der skal fungere som en form for bro til den 11. sæson og samtidig udfylde andre huller undervejs.

Den afsluttende 11. sæson får premiere denne sommer.

'The Walking Dead' sæson 10 (6 ekstra afsnit) får premiere den 28. februar 2021 på Xee.

 

Vi-boern-fra-Bahnhof-Zoo- 1.jpg


Vi børn fra Bahnhof Zoo 

Tilbage i 1981 udkom Christiane F. - i morgen er det slut og allerede dengang skabte filmen stor debat grundet dens portrættering af unge i en verden af stoffer og prostitution.

Nu kommer Viaplay med en ny serie, hvor vi følger Christiane F., der søger efter den dybere mening med livet, mens hun tilbringer tiden i selskab med sin gruppe af teenagevenner i det daværende Vestberlins natteliv og ikke mindst byens togknudepunkt, Berlin Zoologischer Garten.

Serien er en nyfortolkning af Christiane F.’s bog, hvor vi både i medgang og modgang kommer tæt på livet af de unges søgen efter identitet.

'Vi børn fra Bahnhof Zoo' kan streames på Viaplay fra den 28. februar 2021.

 

pacific-rim-the-black-social 1.jpg


Pacific Rim: The Black

I en fremtid, hvor kolossale uhyrer - såkaldte Kaijus - dukker op fra havets bund, har menneskeheden været nødsaget til at forene sig i kampen mod disse monstre.

Man har derfor skabt de såkaldte Jaegers, der er gigantiske menneskelignende mecha-robotter, som hver bliver kontrolleret af to piloter, hvis sind er forbundet.

Baseret på de to film Pacific Rim og Pacific Rim: Uprising følger vi i den animerede serie de to søskende, Taylor og Harley, i en søgen efter deres forældre i Australiens ruiner.

I stedet kommer de dog imidlertid på sporet af nogle Jaegers, og snart begynder de storslåede kampe mod de glubske Kaijus.

'Pacific Rim: The Black' får premiere på Netflix den 4. marts 2021.

 

Dødens altan 1.jpg


Dødens altan 

True crime-genren er fortsat i hastig udvikling, hvorfor vi ser de forskellige streamingtjenester komme med den ene true crime-fortælling efter den anden. En af dem er den svenske 'Dødens Altan'.

I 2013 falder Sofia pludselig ned fra en altan fra sjette sal. Hendes mand påstår, at han har set hende springe, men Sofias familie er uforstående over dette, da de aldrig har set hende som selvmordstruet. Imens er Sofia på hospitalet, hvor hun kæmper for sit liv.

Den efterfølgende dramatiske politiefterforskning er, hvad serien over to afsnit går i dybden med.

Kan du ikke få nok af ture crime, kan du også høre vores podcast, hvor vi udvælger de 10 bedste dokumentarer i genren.

'Dødens altan' har premiere på C More den 9. marts 2021.

 

Generation 1.jpg


Genera+ion 

Serien 'Genera+ion' følger en gruppe gymnasieelever på deres rejse udi seksualitet og forhold samt familie i en moderne verden.

Her vil både de unge og forældrene blive mødt af de udfordringer, man kan støde på i et konservativt lokalsamfund, som ikke altid er åbent overfor alt - især ikke, når det kommer til seksualitet og forhold.

Hver episode tager seeren med ind i hver elevs unikke perspektiv, hvorfor man nogle gange vil komme ud for at opleve den samme fest eller historietime fra forskellige elevers perspektiver.

Skaberen Zelda Barns, som selv sprang ud som biseksuel som 15-årig i et brev til sine forældre, har trukket på sine egne oplevelser for at kunne skabe 'Genera+ion'.

'Genera+ion' har premiere på HBO Nordic den 11. marts 2011.

 

The Falcon and the winter soldier 1.png


The Falcon and the Winter Soldier

WandaVisons første sæson er snart ved at nå sin ende, men Marvel er allerede klar med en ny serie til dig.

Med udgangspunkt i begivenhederne efter Avengers: Endgame er Falcon og Winter Soldier det nye makkerpar, der skal følge i fodsporene på Captain America, der valgte at give skjoldet videre. 

I en trailer til serien er der allerede blevet teaset en genkomst af den tidligere skurk Baron Zemo - og med makkerparrets allerede kendte samarbejdsvanskeligheder, kan vi godt forvente os en brandfarlig cocktail af action og humor.

'The Falcon and the Winter Soldier' får premiere på Disney+ den 19. marts 2021.

 

Sky rojo 1.jpg


Sky Rojo

På flugt fra deres alfons og hans lakajer har tre kvinder indledt en farlig og vild rejse på deres søgen efter frihed.

Det er præmissen for den kommende spansk-producerede Netflix-serie. Med selv samme skaber, Álex Pina, bag den anden populære spanske Netflix-serie Papirhuset, er forventningerne til 'Sky Rojo' selvsagt høje.

'Papirhuset' har også sidste sæson i 2021, og fanskaren til denne vil derfor nok også søge efter en ny adrenalinpumpende spansk serie - og 'Sky Rojo' kan meget vel være den.  

'Sky Rojo' har premiere på Netflix den 19. marts 2021.

 

Invincible- 1.png


Invincible

Amazon Prime er hoppet ombord på superhelte-vognen og kommer nu med deres egen originale, animerede superhelte-serie med titlen 'Invincible'.

Serien handler om den 17-årig Mark Grayson aka Invincible, der næsten er som alle andre drenge - bortset fra, at bl.a. hans far er den mægtigste superhelt i verden, nemlig Omni-Man.

Efterhånden som Mark selv udvikler superkræfter, begynder det også langsomt at gå op for ham, at faderens eftermæle måske ikke er helt så heroisk, som det ser ud.

Skabt af Robert Kirkman, den selv samme forfatter til selve tegneserien - og skaberen bag The Walking Dead.  

'Invincible' får premiere på Amazon Prime den 26. marts 2021.

 

DenSomDraeber 1.jpg


Den som dræber: Fanget af Mørket – sæson 2 

Viaplays populære psykologiske krimiserie er tilbage med 2. sæson.

Natalie Madueño er tilbage i hovedrollen som Louise Bergstein, som her efterforsker mordet på tre unge mænd, der har fundet sted med få måneders mellemrum. Et af ofrenes mor, Alice, kender Louise - og da Alice bliver diagnosticeret med kræft, beder hun Louise om hjælp, før hun selv går bort.

Louise går ind i sagen, men hen ad vejen i efterforskningen bliver det tydeligere og tydeligere, at Louise muligvis har en tættere relation til moderen end som så.

'Den som dræber: Fanget af mørket' sæson 2 får premiere på Viaplay den 28. marts 2021.

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.