Gå til hovedindhold

'Loki' får premieredato på Disney+

Sammen med nye serier om Star Wars og Monsters, Inc.

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Loki er en af de mest elskede skurke (og til tider: antihelte) i Marvels superhelteunivers, og han står til at få sin egen serie på Disney+. Nu annoncerer streamingtjenesten, at vi kan se Thors snedige bror i aktion fra den 11. juni.

Tom Hiddleston spiller igen guden, og plottet tager udgangspunkt i beginhederne i Avengers: Endgame, hvor Loki forsvandt med Tesserakten. Serien følger hans videre færden herfra.

Se også: Alle nye og kommende Marvel-serier

Udover at kunne tilføje Loki til sin streaming-kalender for 2021 har Disney+ tilmed annonceret, at 'Star Wars: The Bad Batch' får streamingpremiere den 4. maj.

Serien er animation og følger en række kloner, der tilsammen danner gruppen The Bad Batch, hvor de hver især besidder en egenskab, der gør dem til effektive soldater (noget, de almindelige clone troopers kunne lære noget af).

Dermed bliver det en forlængelse af animationsserien Star Wars: The Clone Wars, der netop følger efter begivenhederne i spillefilmen Star Wars: Attack of the Clones.

Endelig kan vi se frem til en serie fra samme univers som Pixar-filmene Monsters, Inc. og Monsters University. Den udkommer 2. juli og vil handle om et ungt monster, der netop er blevet uddannet fra universitetet og ansættes hos Monsters Incorporated, hvor han finder ud af, at skræmsel er yt og latter er in.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.