Gå til hovedindhold

Over 50 nye film og serier fra Marvel, Pixar og Star Wars er på vej til Disney+

Gamle kendinge og originaler

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Disney har præsenteret et vanvittigt line-up af nye serier og film. Flere af dem rammer deres egen streamingtjeneste, Disney+, mens nogle af dem også får biografpremiere.

Vi giver dig et samlet overblik herunder:

Serier

10 nye Star Wars-serier - læs mere her.
Star Wars-universet bliver for alvor udvidet med 10 nye serier med elskede karakterer som Obi Wan og Landon, spin-off-serier til 'The Mandalorien' og nye animationsfortællinger.

En række nye Marvel serier og -film. Læs mere her.
Alt fra She-Hulk til en Guardians of the Galaxy jule-special.

Pixar Popcorn
En samling kortfilm med nogle af favorit-karaktererne fra Pixar. Premiere i januar 2021.

Baymax
En fortsættelse af Big Hero 6 i serieformat. Premiere tidligt i 2022.

Disney

Zootopia+ 
Serien giver bi-karakterer som Fru Fru, Tiger Dancers og Flash fra den dyre-befolkede by nyt liv. Filmen var i biograferne i 2016. Premiere i foråret 2022.

Tiana
Prinsesse Tiana fra Prinsessen og frøen skal ud på nye eventyr i sin egen serie. Premiere i 2023.

Moana/Vaiana 
Heltinden fra den elskede Disney-film fra 2016 lever videre i ny musikalsk serie. Premiere i 2023.

Cars spin-off
Historien om Lynet McQueen og Bumle fortsættes i en ny serie, hvor de skal kører igennem landet. Nye karakterer og gamle venner vil dukke op. Premiere i efterår 2021.

Disney

Dug Days
Hunden Dug fra 'Up' kommer på sine egne eventyr i en ny serie, der følger dens liv med forstandens farer som nye hvalpe, fyrværkeri og egern i parken. Premiere i efterår 2021.

Win or Lose
En ny, original animationsserie, der følger et softball-hold i dagene op til deres finalekamp - og fortæller det ud fra de forskellige karakterers perspektiver. Premiere i efteråret 2023.

Iwaju
I samarbejde med det pan-afrikanske selskab Kugail skabes en ny science fiction-serie. Premiere i 2022.

Diary of a Whimpy Kid
Baseret på de populære børnebøger, der allerede har en række filmatiseringer lavet over sig, laver Disney+ nu en serie om Greg Heffley. 

The Mighty Ducks: Game Changers
En fortsættelse til den populære 90-serier med Emilio Estevez tilbage i rollen som ishockeytræneren Gordon Bombay.

Disney+

Turner & hund
Tom Hanks-komedien fra 1989 bliver genindspillet som tv-serie med Josh Peck i rollen som betjenten Turner, der opklarer sager med sin hund Hootch. Serien skrives af Matt Nix, der tidligere har stået bag serien 'The Gifted'.

The Mysterious Benedict Society
Baseret på bogserien, der startede i 2007, om fire forældrebørn med særlige evner. På rollelisten er Tony Hale og Kristin Schaal.

Big Shot
Følger en basketball-træner, der efter en fyring bliver ansat til at træne et high school-hold. Skabt af bl.a. David E. Kelly - manden bag tv-serier som 'Ally McBeal', 'Big Little Lies' og senests 'The Undoing'. John Stamos får hovedrollen.

 

Film

Flora and Ulysses
En ny original film om en ung pige, der er tegneseriefan og hendes egern med superkræfter. Premiere den 19. februar på Disney+.

Disney

Raya and the Last Dragon
Den nye storanlagte Disney-film om den kvindelige kriger Raya fra fantasy-riget Kumandra. Filmen får premiere på både Disney+ og biograferne den 5. marts 2021.

Ecanto
Den 60. film fra Disney Animation er sat i Columbia med musik af Lin-Manuel Miranda og fra holdet bag 'Zootopolis'. Premiere den 24. november 2021.

Luca
En ny Pixar-film om den italienske dreng Luca. I biograferne i juni 2021.

Disney

Lightyear
Toy Story-figuren Buzz Lightyear får sin egen skabelseshistorie fortalt i en solofilm. Chris "Captain America" Evan lægger stemme til den "unge" Buzz. Biografpremiere i 2022.

Turning Red
Pixar-film om en 13-årig pige, der i sin pubertet omdannes til en stor rød panda, når hun bliver ophidset.

Nøddepatrujlen
Chip & Chap og de andre fra Nøddepatrujlen Ieng.: 'Rescue Rangers') får deres egen live-action spillefilm af holdet fra Lonely Island. Akiva Schaffer instruerer, mens komikerne Andy Samberg og John Mulaney er på rollelisten.

Fox

Ice Age Adventures of Buck Wild
Væslet Buck fra Ice Age-filmene får sin egen film med Simon Pegg som hans stemme. Premiere tidligt i 2022.

Peter Pan and Wendy
Eventyrfilmen instrueres af David Lowery (Peter og dragen) og har Jude Law som piraten Kaptajn Klo, mens Yara Shahidi spiller Klokkeblomst. Filmen får premiere på Disney+.

Pinocchio
En ny Disney-version af historien om dukkemageren Gepetto (her spillet af Tom Hanks) og hans trædukke, som han ønsker skal blive levende. Filmen får premiere på Disney+.

Løvernes konge 2
Forhistorien til Løvernes konge lavet af Barry Jenkins, der tidligere stod bag Oscar-vinderen Moonlight.

Disney

Disenchanted
En fortsættelse til eventyr-filmen 'Enchanted' fra 2007. Amy Adams er tilbage som Giselle.

Hocus Pocus 2
Halloween-klassikeren fra 1993 får en efterfølger med Adam Shankman (Hairspray) som instruktør, og Bette Midler, Sarah Jessica Parker og Kathy Najimy forventes at vende tilbage som hekse-søstrene Sanderson.

Sisters Act 3
Nonne-komedierne får et tredje akt med Whoopi Goldberg tilbage i hovedrollen som Deloris Van Cartier. Tyler Perry producerer.

Det vilde dusin
En genindspilning af Steve Martin-komedien fra 2003 med Gabrielle Union og produceret af Kenya Barris - skaberen af 'Black-ish'.

Tre mand og en baby
Komedien fra 1987 får et remake med Zac Efron. Premiere i 2022 på Disney+.

Læs også

6 actionfilm til din juleunderholdning

Se dem på Viaplay (sponsoreret)

Læs mere
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.