Gå til hovedindhold

Ny trailer til 'The Falcon and the Winter Soldier' løfter arven efter Captain America

Hidtil længste kig på Marvel-serien

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Indtil nu har vi kun haft meget korte glimt af Marvels kommende serie, The Falcon and the Winter Soldier, men nattens Super Bowl i USA løftede sløret for den hidtil længste trailer.

Traileren lægger ikke skjul på, at der bliver tale om en serie i buddy-traditionen med hurtig replikudveksling mellem de to titelkarakterer. Arven efter Captain America spiller en stor rolle med det ikoniske skjold, der går på omgang mellem heltene (det var ellers Falcon der modtog skjoldet af selveste Steve Rogers i Avengers: Endgame), og derudover ses Caps ansigt og Avengers-logoet i flere klip.

Skurke er der naturligvis også, bl.a. en genkomst af Baron Zemo (Daniel Brühl) med en uhyggelig maske og flere andre hårdtslående bad guys.

Se også: Alle nye og kommende Marvel-serier

Vi håber på god, gedigen koldkrigsstemning i stil med Captain America: The Winter Soldier, der er en af de bedste Marvel-film nogensinde, blandet med Rush Hour-agtig bromance.

The Falcon and the Winter Soldier får premiere på Disney+ den 19. marts.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.