Gå til hovedindhold

Alle nye og kommende Marvel-serier

Serien om Hawkeye kan nu ses på Disney+

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Julen er over os, og det ved de godt hos Marvel. Således foregår serien om den bueskydende superhelt Hawkeye i højtiden, og den kan i øjeblikket ses på Disney+.

Men der er stadig masser af superhelte-underholdning på vej, så herunder kigger vi nærmere på de mange kommende Marvel-serier. 

Artiklen er opdateret den 22. december.

Spoiler-alarm: Begivenhederne i Avengers: Endgame er essentiel for mange af de kommende serier, så der er flere spoilers til dén film i det følgende.

Klik på en titlerne for at læse mere.

Nye premiereaktuelle Marvel-serier

Hawkeye (er udkommet)

Nu hvor Black Widow ENDELIG har fået sin egen film, mangler kun Hawkeye blandt de oprindelige Avengers sin egen solofilm. Den kommer vist ikke, for nu får Clint Barton sin egen serie, hvor han skal oplære sin arvtager. Hun hedder Kate Bishop og er en ung bueskytte med sort bælte i karate, adskillige atletiske toppræstationer og et gåpåmod, der bringer hende i adskillige farlige situationer.

Hailee Steinfeld spiller Kate, og Jeremy Renner vender tilbage i rollen som den oprindelige Hawkeye.

Kommende Marvel-serier

What If...? - sæson 2 (2023)

Som titlen antyder, er der tale om en serie, hvor der bliver skildret alternative hændelsesforløb. Den første sæson bød på en masse forskellige gentækninger af populære Marvel-film og helte, og vi må forvente, at anden sæson følger i samme spor.

Rollelisten var i første sæson ganske imponerende og et kig værd i sig selv. Vi kunne således høre stemmerne fra Michael B. Jordan, Sebastian Stan, Josh Brolin, Mark Ruffalo, Tom Hiddleston, Samuel L. Jackson, Chris Hemsworth, Hayley Atwell, Karen Gillan, Jeremy Renner, Paul Rudd, Michael Douglas, Neal McDonough, Dominic Cooper, Sean Gunn, Nicole Portman, Stanley Tucci, Taika Waititi, Toby Jones, Djimon Honsou, Michael Rooker og Jeff Goldblum i deres respektive MCU-roller.

Jeffrey Wright lagde stemme til The Watcher, der var seriens eneste gennemgående karakter.

ironheart.jpg

 

Ironheart (2023)

Den første af to serier, der fokuserer på Tony Starks eftermæle sammen med 'Armor Wars'.

I 'Ironheart' møder vi den unge opfinder Riri Williams, der konstruerer den mest avancerede kampdragt siden... ja, Tony Starks Iron Man.

Riri blev først introduceret i tegneserier i 2016, så det er en relativt ny karakterer, vi kommer til at stifte bekendtskab med.

Dominique Thorne (If Beale Street Could Talk) har titelrollen som Ironheart.

Manuskriptet står Chinaka Hodge for, og serien kommer til at bestå af 6 episoder.

Wakanda.jpg

 

Kingdom of Wakanda (TBA)

En Marvel-serie sat i Black Panthers hjemland Wakanda er i de tidligere stadier.

Serien produceres under Black Panther-instruktør Ryan Cooglers selskab Proximity Media, som har indgået en 5-årig aftale med Disney.

Plottet er endnu ikke afsløret. Den kan følger efter hændelserne i 'Black Panther 2', som udkommer i 2022.

ironmanwarmachine.jpg

 

Armor Wars (TBA)

Marvels anden serie med Iron Man som fraværende hovedperson. Don Cheadles War Machine bliver fokuspunktet for serien, der må stoppe Tony Starks efterladte teknologi, da den falder i de forkerte hænder.

Cheadle har udtalt i et interview, at optagelserne går i gang i sommeren 2021.

WandaVision Disney+

Agatha: House of Harkness (2023)

Spinoff-serie med den onde heks Agatha Harkness fra WandaVision.

Vi ved ikke meget om serien, dog ved vi, at Kathryn Hahn gentager titelrollen, og Jac Schaeffer, Megan McDonnell, Peter Cameron, Laura Donney og Cameron Squires star bag seriens manuskript.
 

Hawkeye

Echo (2023)

En af de mindre kendte karakterer fra Marvels enorme galleri er Echo, alias Maya Lopez. Vi har dog allerede mødt hende i Hawkeye i forbindelse med skurkene fra Træningsdragtmafiaen (!!). 

Echo spilles således af Alaqua Cox, som også har rollen i 'Hawkeye'. Derudover er der rygter om, at serien vil inkludere karakterer fra Daredevil, bl.a. forbryderkongen Wilson Fisk.

Serien rammer Disney+ i 2023.

Silk

Silk (TBA)

Sony har stadig rettighederne til Spider-Mans univers, og selvom netsvingeren kan opleves i MCU-filmene, kommer serierne baseret på hans univers til at foregå andre steder end på Disney+.

Phil Lord og Chris Miller, der producerede animationsfilmen Spider-Man: Into the Spider-Verse, er efter sigende i gang med at arbejde på en række serier med karakterer fra Spider-Man-verdenen.

Første ser ud til at blive 'Silk', der formentlig lander hos Amazon Prime. Serien handler om Cindy Moon, der bliver bidt af den samme radioaktive edderkop som Peter Parker. Hvad er odds’ene?

Spider-Man: Freshman Year

 

Spider-Man: Freshman Year (2024)

Endnu en Marvel serie er på vej, og det bliver en animeret Spider-Man. Det er endnu ikke afgjort hvorvidt Tom Holland skal give stemme til den animeret karakter, eller om der er et andet navn på tale. 

Denne udkommer i 2024.

Loki-1.jpg

 

Loki sæson 2 - (2023)

Sæson to af Loki udkommer sommer 2023. Skuespilleren Tom Hoddlestohn spiller igen Thors lille bror. Nogle af karakterene som vi ser igen i sæson to er, bl.a. Loki (Hiddleston), Sylvie (Sophia Di Martino), and Mobius (Owen Wilson).

zombies11.jpg

 

Marvel Zombies (2024)

Marvel Zombies udkommer i 2024. Der bliver talt om hvorvidt alle MCU karakterene vil optræde i serien. Handlingen vil fokusere på en ny generation af helte, som bekæmper en zombie-svøbe.

Nogle Marvel karakterer, som vil optræde i serien er bl.a., Shang Chi, Katie Chen, Kate Bishop, Death Dealer, Jimmy Woo, Yelena Belova, Red Guardian og Kamala Khan.

daredevil1ori.jpg

 

Daredevil: Born Again (2024)

Handlingen bliver et mysterium som ingen kender til. Denne serie vil være en af de lange, bestående af 18 episoder. Dog vil den ikke være en direkte fortsættelse af sæson 3, men vil være i forlængelse af Netflix serien, som blev ophævet.

Sæson fire af Daredvil bliver udgivet i foråret 2024.

Daniel

Daniel Bentien
Daniel er indholdschef på kino.dk og StreamingGuide. Samt kontorets superheltenørd. Batman, X-Men og Spider-Man er barndommens favoritter, der heldigvis stadig følger Daniel troligt i filmens verden.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.