Gå til hovedindhold

Nyeste afsnit af 'WandaVision' afslører, hvornår på Marvel-tidslinjen serien foregår

Se også den nye trailer til superhelteserien

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Advarsel: Artiklen indeholder spoilers for episode 4 af WandaVision.

Da WandaVision blev annonceret, var der ingen tvivl om, at serien ville foregå efter begivenhederne i Avengers: Endgame. Men præcist hvor længe efter har ikke været tydeligt – før nu.

Nyeste episode af Disney +-serien afslører, hvad der er sket i den virkelige verden uden for det højst besynderlige sitcom-vakuum, som Scarlet Witch og Vision har befundet sig i siden første afsnit.

Læs også: Marvel-tidslinjen i kronologisk rækkefølge.

Vi følger tre mindre kendte karakterer, Monica Rambeau (Teyonah Parris), Jimmy Woo (Randall Park) og Darcy Lewis (Kat Dennings).

Episoden starter med, at Monica, som vi fandt ud af ikke hørte til i WandaVision-sitcom’en, bliver bragt tilbage til livet, efter Iron Man har omgjort Thanos’ knips med fingeren, der udryddede halvdelen af universet.

Der går her tre uger, hvor verden er ved at forholde sig til igen at være restaureret. Dermed kan vi konkludere, at serien foregår efter 'Avengers: Endgame', men før Spider-Man: Far from Home. Dette placerer 'WandaVision' i 2023.

Halvvejs inde i episoden hopper vi i tid, og hvor længe er lidt uklart, men nu har S.W.O.R.D. sat et større forskningsfacilitet op, og hjælpende hænder bliver hyret ind fra nær og fjern, bl.a. FBI-agenten Jimmy Woo (kendt fra Ant-Man and the Wasp) og Darcy Lewis (der er tidligere student til Jane Foster i Thor).

Hvad resten af sæsonen kommer til at byde på, løfter den korte trailer herunder sløret for.

WandaVision kan ses på Disney+.

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.