Gå til hovedindhold

Trine Dyrholm står i spidsen for dansk stjernecast i ny sæson af krimiserie

2. sæson af 'Forhøret' er på vej

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Optagelserne til den nye sæson af Forhøret er netop startet.

Instruktør Christoffer Boe står igen bag kameraet - og han har samlet sig et stjernehold af skuespillere til anden sæson.

Trine Dyrholm overtager denne gang hovedrollen som psykologen Susanne - konen til forrige sæsons karakter Bjørn i skikkelse af Ulrich Thomsen. 

De to flankeres i denne sæson af en ren stjerneparade: Dar Salim, Pernilla August, Danica Curcic, Fanny Bornedal, Olaf Johannessen og Søren Malling er således alle at finde på rollelisten.

Den nye sæson af 'Forhøret' vil starte fire uger efter hændelserne i første sæson, hvor parret Susanne og Bjørn er ved at komme sig over tabet af deres datter.

Susanne genoptager sin gerning som psykolog, men da hun lægger en klient i hypnose, kommer hun på sporet af noget uhyggeligt.

Manden afslører nemlig, at han har slået en række kvinder ihjel for penge - og det næste offer er allerede udset. Susanne kaster sig nu ud i en livsfarlig rejse ned i den kyniske underverden for at redde pigen.

'Forhøret' sæson 2 forventes at få premiere i efteråret 2021 på Viaplay.

 

Se også

"Vi sidder sammen og drikker vin og snakker om mord"

Interview med Camilla Läckberg om ny krimiserie på Viaplay (sponsoreret)

Læs mere
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.