Gå til hovedindhold

DiCaprio, Streep, Chalamet, Lawrence: Netflix-film samler den vildeste rolleliste… nogensinde?

Holdet samles i komedien ’Don’t Look Up’

christine@kino.dk
Skrevet af Christine Dyrskjøt Elmstrøm


Ocean's Eleven, Pulp Fiction og 'Wet Hot American Summer' har tidligere samlet nogle af de vildeste ensemble casts, og nu kan vi igen se frem til et absolut stjernehold i Adam McKays komedie Don't Look Up.

McKay, der sidst stod bag Dick Cheney-filmen Vice, instruerer filmen til Netflix, og Oscar-vinderen Jennifer Lawrence har længe været tilknyttet projektet i en hovedrolle. Nu offentliggøres det, at Lawrence får selskab af både Leonardo DiCaprio, Cate Blanchett, Meryl Streep, Jonah Hill, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Matthew Perry, Kid Cudi, Himesh Patel og Rob Morgan.

Komedien følger to ukendte astronomer, der begiver sig på en medieturné for at advare verdensbefolkningen, da de opdager en asteroide, som har kurs direkte mod jorden med katastrofale konsekvenser.

Leonardo DiCaprio har ikke tidligere været tilknyttet streaming-producerede film, men tiderne skifter, og hans to kommende projekter er nu 'Don't Look Up' for Netflix og Martin Scorseses 'Killers of the Flower Moon', der produceres for Apple TV+.

Med et cast så stærk som dette håber vi, at 'Don't Look Up' også får premiere i de danske biografer, som bl.a. har været tilfældet med Netflix-titlerne The Trial of the Chicago 7, Roma og det kommende David Fincher-drama Mank.

Don't Look Up afventer premieredato på streamning.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.