Gå til hovedindhold
Afspil trailer
Tilføj til min liste
Ikke set

Don't Look Up

Stjernespækket katastrofe-komedie Læs mere
2021
Komedie
145 min

Komedien 'Don't Look Up' har intet mindre end Jordens undergang på menuen. For da to astronomer opdager en enorm komet med direkte kollisionskurs med vores planet, er det sikkert og vist, at menneskeheden og alt liv på Jorden står overfor total udslettelse.

Derfor går de to forskere Dr. Mindy og Kate Dibiasky nu til de øverste myndigheder for at advare dem om den forestående destruktion. Men end ikke USA's præsident er til at tale til fornuft, da hun har mere øje for sin vælgertilslutning. Så hvad gør de to nu?

Astronomerne lækker den fatale nyhed til pressen, men det er stadig svært at trænge igennem og hermed få gjort noget for at afværge katastrofen.

Hvor mange andre film med Jordens overlevelse i fokus har haft store effekter i spil, så som ArmageddonThe Day After Tomorrow og Greenland, er det langt overvejende den satiriske komik, som hersker i 'Don't Look Up', hvor USA og især landets politikere får med grovfilen.

Filmen, der har manden bag bl.a. The Big Short i instruktørstolen, kan desuden bryste sig af en stjernestærk rollebesætning. Leonardo DiCaprio og Jennifer Lawrence leder an som astronomerne, mens man bl.a. finder Meryl Streep som den selvcentrerede præsident og Cate Blanchett som forførende tv-vært. (Copyright: kino.dk)

Rating star
4.2
/6
Brugerne
Rating star
3.6
/6
Medierne
Vurder selv filmen
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Flere komedier

Flere science fiction-film

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.