Gå til hovedindhold

Leonardo DiCaprio får angstanfald i første trailer til stjernespækket komedie

Se traileren til Netflix-filmen 'Don’t Look Up'

Skrevet af Emil Blæsild Johansen


For nyligt offentliggjorde Netflix premieredatoer for hele 42 kommende film. Heriblandt aktion komedien Red Notice med Dwayne ’The Rock’ Johnson, Gal Gadot og Ryan Reynolds, thrilleren The Guilty med Jake Gyllenhaal, der er en genindspilning af den danske Den Skyldige og ikke mindst Adam McKays Don’t Look Up, der måske har det mest stjernespækkede cast nogensinde.

På rollelisten står der nemlig Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Meryl Streep, Jonah Hill, Cate Blanchett, Ariana Grande og listen fortsætter.

I den første trailer til 'Don’t Look Up' kan vi allerede se flere af stjernerne i aktion. Eksempelvis Leonardo DiCaprio midt i et angstanfald på et toilet, Meryl Streep som amerikansk præsident og Jennifer Lawrence, der drikker sine bekymringer væk i hvidvin.

Se traileren nederst i artiklen.

'Don't Look Up' handler om to ukendte astronomer, som tager på en medieturné for at advare hele verden om, at en asteroide har kurs mod jorden.

Adam McKay, der tidligere har stået bag Vice og The Big Short, har skrevet og instrueret filmen.

'Don’t Look Up' har premiere den 24. december på Netflix.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.