Gå til hovedindhold

De 10 bedste serier på TV2 Play lige nu

Stærk på krimi og komedie

Skrevet af StreamingGuide


Streamingtjenesterne byder på et hav af indhold, og det bliver sværere og sværere at beslutte sig for, hvilken serie man skal dykke ned i som den næste.

I anledning af den 10. sæson af 'Badehotellet' har vi genbesøgt vores liste over de 10 bedste serier på TV2 Play med flere nye titler, som du kan streame lige nu.

 

alfa.jpg

 

Alfa

Brødrene Jakob og Adam har valgt at gå fuldstændig forskellige veje i livet, efter de voksede op i et bandmiljø i Nordsjælland, hvor deres far var den lokale gangsterboss. 

Da faderen dør, og brødrene tager hjem til begravelsen, gentoptager den ambitiøse Adam kontakten til nogle af sine barndomsvenner og udklækker idéer til at tjene en masse penge.

I rollerne som de to brødre ses Sebastian Jessen og Andreas Jessen, der også er brødre i virkligheden.

Serien er derudover skrevet og instrueret af et andet brødrepar - Mehdi og Milad Avaz, der har gjort sig bemærket med spillefilmene Mens vi lever og Kollision

 

JosephineDarkHose.jpg

 

Dark Horse

Spændingsserien følger den 17-årige Anna, der under mystiske omstændigheder pludselig flytter med sin hendes mor, Eva, fra jetsettilværelsen i Kina tilbage til Evas lille barndomsby i Danmark.

De flytter ind hos Evas bror, Christian, der gæstfrit slår dørene op. Men under overfladen lurer gammelt nag og betændte familieforhold, som får uoverskuelige konsekvenser for Anna og hendes hemmelighedsfulde mor.

 

hvide sande

 

Hvide Sande

Det vestjyske lokalsamfund danner rammen om denne krimiserie Hvide Sande, hvor Marie Bach Hansen og Carsten Bjørnlund, som tidligere har spillet overfor hinanden i dramaserien Arvingerne, optræder i seriens to bærende roller.

Hansen og Bjørnlund spiller henholdsvis undercover-eksperten Helene og drabsefterforskeren Thomas, der sendes til Hvide Sande for at puste nyt liv i en uopklaret og besynderlig drabssag om mordet på en ung, tysk surfer.

Det sker et år efter sagen har rystet befolkningen i Hvide Sande. Under dække af, at de er et nytilflyttet ægtepar, har Thomas og Helene fået til opgave at infiltrere lokalsamfundet for at nå til bunds i mordgåden, der viser sig at stikke dybere end først antaget. 

 

Klovn8-Casper-Frank.jpg

 

Klovn

Dansk komedie i serieformat bliver sjældent mere populært end i Casper Christensen og Frank Hvams tåkrummende Klovn, der netop nu er i gang med sin ottende sæson, mens en niende allerede er på vej.

Serien fik sin start i 2005 og handler om de to komikere, der har en tendens til at komme i problemer. Oftest i socialt akavede og pinlige situationer. Som ofte resulterer i at få deres kæresters vrede at føle.

Komedieklassikeren byder på en bred pallet af kendte og ikoniske danskere i kompromitterende og pinlige problemer.

 

Anna Pihl

 

Anna Pihl

Den danske politi- og drama-serie følger betjenten Anna Pihl og hendes liv som politi med alt, hvad det indebærer af farlige sager og interne stridigheder i korpset, videre til venskaber og kærlighed.

Serien løb over skærmen på TV2 på tre sæsoner af hver 10 episoder i perioden fra 2006 til 2008, hvor man således fulgte holdet af betjente og deres arbejde på Bellahøjs politistation.

I titelrollen finder man Charlotte Munck, der i serien undergår en gribende og medrivende udvikling - fra nyudklækket betjent til en noget mere erfaren af slagsen. Det alsidige skuespillerhold består endvidere af bl.a. Iben Hjejle, Paw Henriksen, Claes Bang, Jacob Lohmann, Peter Mygind og Kurt Ravn.

 

Efterforskningen

 

Efterforskningen

Instruktøren bag Kapringen, Tobias Lindholm, har både instrueret og skrevet den seks afsnit lange serie, der handler om opklaringen og efterforskningen af den såkaldte "ubådssag", hvor den svenske journalist Kim Wall blev dræbt.

Serien - der er baseret på den virkelige kriminalsag - er blevet til i samarbejde med drabschef Jens Møller, specialanklager Jakob Buch-Jepsen og Kim Walls forældre, Ingrid og Joachim Wall. 

På rollelisten finder bl.a. består af Søren Malling og Pilou Asbæk som henholdsvis Møller og Buch-Jepsen.

 

barnaby.jpeg

 

Kriminalkomissær Barnaby

Læn dig tilbage og nyd selskabet med denne udødelige krimiserie om Kriminalkomissær Barnaby og hans hjælper Winter, der opklarer mord i den fiktive by Midsomer. 

Introduktionen til næsten hver eneste episode starter med en idyllisk begivenhed, hvor alt ånder fred og ro. Men selvfølgelig er der ikke ro på. Barnaby vil få et opkald, der fortæller ham, at et mord har fundet sted. Han tager ud til gerningsstedet, hvor der allerede er sat afspærring op. 

Herefter følger man Barnaby, som forhører pårørende eller andre som kunne have set eller hørt noget. Senere hen bliver der begået et mord til, og nye forhør tager sted. Det resulterer ofte i skænderier eller afsløringer af hemmelige forhold – og der er altid mange mistænkte i sagerne.

 

LarsRanthe-Anker1.jpg

 

Anker

Serien tager sit afsæt i 1972, da Anker Jørgensen bliver statsminister til manges overraskelse. 'Anker' følger hans liv igennem et hektisk årti, hvor han både mister magten og efterfølgende genvinder den adskillige gange, mens han samtidig går den svære balancegang mellem at gøre det rigtige for landet uden at få den magtfulde fagbevægelse på nakken.

Lars Ranthe spiller hovedrollen og er nærmest ukendelig, som du kan se på billederne her.

 

Dansegardaroben2.jpg

 

Dansegarderoben

Den danske serie er instrueret og skabt af Ditte Hansen og Louise Mieritz.

Vi befinder os i 1975, hvor otte unge og kønne dansepiger er kommet igennem nåleøjet og har fået drømmejobbet i Cirkusrevyen. Serien vender kameraet mod pigerne og zoomer ind på de letpåklædte kvinder, der står bag de store stjerner i Cirkusrevyen. De var danserinder og en fast bestanddel i den danske revytradition.

 

badehotellet.jpg

 

Badehotellet

En af TV2's mest succesfulde dramaserier tager publikum med igennem 20’erne, 30’ernes og 40’erne, hvor vi følger badehotellets personale og deres relationer til de besøgende gæster.

Julius og Molly Andersens badehotel åbner hver sæson dørene for Københavnske gæster og de udfordringer, de tager med.

10. og sidste sæson er udkommet i 2024.

 

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.