Gå til hovedindhold

Trailer: Ny TV2-krimiserie har uopklaret surfer-mord i centrum

To efterforskere går undercover i serien 'Hvide Sande'

Skrevet af Ingeborg Bisgaard


Det vestjyske lokalsamfund danner rammen om TV2's nye krimiserie Hvide Sande, der ruller over skærmen til maj. Traileren er lige landet, og kan ses nederst i artiklen. 

Marie Bach Hansen og Carsten Bjørnlund, som tidligere har spillet overfor hinanden i dramaserien Arvingerne, optræder i seriens to bærende roller.

De spiller henholdsvis undercover-eksperten Helene og drabsefterforskeren Thomas, der sendes til Hvide Sande for at puste nyt liv i en uopklaret og besynderlig drabssag om mordet på en ung, tysk surfer.

Det sker et år efter sagen har rystet befolkningen i Hvide Sande. Under dække af, at de er et nytilflyttet ægtepar, har Thomas og Helene fået til opgave at infiltrere lokalsamfundet for at nå til bunds i mordgåden, der viser sig at stikke dybere end først antaget. 

Det succesfulde krimiforfatterpar bestående af Anders Rønnow Klarlund og Jacob Weinreich, bedre kendt under navnet A.J. Kazinski, har skrevet serien, der desuden også har andre store danske navne som Bodil Jørgensen, Bjarne Henriksen og Jesper Asholt på rollelisten.

'Hvide Sande' har premiere på TV2 og TV2 Play den 3. maj.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.