Gå til hovedindhold

10 film du skal se i april 2021

Månedens største premierefilm på streaming

christine@kino.dk
Skrevet af Christine Dyrskjøt Elmstrøm


Mens vi venter i spænding på, at biograferne genåbner den 6. maj, byder de danske streamingtjenester heldigvis på en bred række filmtitler, vi kan nyde foran fjernsynet i april.

Forårsmånedens premierefilm tæller alt fra det sjove til det uhyggelige og fra det familievenlige til det dramatiske. Vi giver jer her overblikket over de 10 mest interessante film på streaming, som du kan se i april.

idris ebla.png


Concrete Cowboy
Inspireret af en gruppe sorte by-cowboys fra den virkelige verden, Fletcher Street Cowboy, følger vi den unge rebelske teenager Cole, der forsøger at balancere livet mellem kriminalitet og hans fars farverige liv som cowboy i Philadelphia.

I rollen som den livlige by-cowboy har den engelske skuespiller, Idris Elba, trukket støvlerne på, mens sønnen Cole spilles af Caleb McLaughlin, der er bedst kendt for sin rolle i Netflix-serien, Stranger Things.

Ricky Staub er instruktøren bag 'Concrete Cowboy', der også bliver hans første spillefilm.

Se 'Concrete Coybow' på Netflix fra den 2. april.

 

music still.jpg


Music
Sangerinden Sia har sin spillefilmsdebut som instruktør i den 2 gange Golden Globe-nominerede musikfilm 'Music' om en ung pige på autismespektret. 

Da Musics mormor pludselig dør, er der kun hendes alkoholiserede halvsøster Zu til at tage sig af hende, selvom de to ikke har set hinanden i årevis. 

I rollen som Zu ses en kronraget Kate Hudson, der er næsten ukendelige fra sine roller i Almost Famous og How To Lose a Guy in 10 Days.

Filmens musikalske dele foregår i Musics fantasi, der er et farvestrålende sted med sang, dans og fantastiske kostumer.

'Music' kan ses på iTunes, Blockbuster.dk og SF Anytime fra den 5. april.

 

the_croods_2_sq0500_s40_f101.jpeg

 

Croods - En ny tid
Familiehyggen står forrest i animationsfilmen 'Croods - En ny tid', der fortæller videre om neandertaler-familien, vi først mødte i The Croods.

Denne gang bliver familien Crood udfordret af familien Bedrested, som mener at være både bedre og mere udviklede end dem. 

Men da en fælles fjende truer dem, må de slå sig sammen og se på tværs af forskelligheder - og faktisk er de måske meget bedre sammen. 

Filmens instruktør har tidligere arbejdet på andre familiefilm som Kung Fu Panda-filmene og Shrek den lykkelige.

'Croods - En ny tid' kan købes fra den 5. april og lejes fra den 19. april på Blockbuster.dk.

 

Screen-Shot-2021-03-03-at-9.21.24-AM.png


Thunder Force
I en verden terroriseret af superskurke har den succesfulde forsker Emily opfundet en teknologi, der kan give normale mennesker superkræfter.

Da barndomsveninden Lydia dukker op, og ved en fejl gør brug af teknologien, må de to kvinder sammen bruge deres nyerhvervede superkræfter til at redde Chicago fra den nye skurk The King.

Filmen er det nyeste projekt fra Melissa McCarthy og ægtemanden Ben Falcone, der tidligere har stået bag filmene TammyThe BossLife of the Party og HBO-serien Superintelligence.

'Thunder Force' er Netflix’ nyeste skud på stammen af superheltefilm efter streamingtjenesten sidste år bevægede sig ind i universet med filmene The Old Guard og Project Power

'Thunder Force' kan ses på Netflix fra den 9. april.

 

the-dead-dont-die.jpeg


The Dead Don't Die
I den lille fredfyldte by Centerville begynder der pludselig at dukke zombier ud af det blå, og den lille bys lokale politistyrke må nu i kamp mod invasionen.

Rollelisten er svimlende i Jim Jarmuschs gyser-komedier, hvor både Bill MurrayAdam DriverTilda SwintonSteve BuscemiDanny GloverSelena Gomez, Iggy Pop og RZA er blandt de mange stjerner, der møder op, når der skal smadres levende døde på den mest cool og charmerende måde.

Jim Jarmusch har tidligere instruerede andre finurlige film som Paterson, Only Lovers Left Alive og Broken Flowers.

'The Dead Don't Die' kan ses fra den 13. april på C More.

 

1616675_HBO_HO_Our_Towns_KA_27x40_RGB_Tunein_0.jpg


Our Towns
I 2011 opfordrede parret Jim og Deborah alle amerikanerne til at fortælle om deres hjemby og de lokale historie, som ikke før var blevet dækket af medierne.

På kort tid blev flere tusind historier tilsendt, og det blev startskuddet for Jim og Deborah og deres 5 års rejse rundt i de små byer i USA, som senere blev til bogen ”Our Town”

Baseret på netop den bog, følger dokumentaren en lang række samfundsleder, immigranter, undervisere, miljøaktivister, kunstnere, studerende og mere, i deres kærlighed for lokalsamfundet og deres innovative måder at forbedre dem.

'Our Town' er instruerede af Oscar-nominerede af Steven Ascher og Jeanne Jordan.

Se 'Our Towns' på HBO Nordic fra den 14. april.

 

Love and mon.jpg


Love and Monsters
Filmen 'Love and Monsters' foregår 7 år efter verdens undergang, hvor Joel Dawson og resten af verdens overlevende nu lever under jorden, da verden er blevet overtaget af gigantiske monstre.

Da Joel kommer til at snakke med sin high school-kæreste Aimee over en radiofrekvens, falder han for hende igen.

Aimee er over 100 km væk, men da Joel ikke har meget at leve for under jorden, beslutter han sig for at begive sig ud på en farefuld rejse gennem monster-besat land i håbet om endelig at have noget at leve for igen.

I rollen som Joel ses Dylan O'Brien, der er kendt for sin rolle i Maze Runner-filmene. 'Love and Monsters' er nomineret til en Oscar i kategorien Bedste visuelle effekter.

'Love and Monsters' kan ses fra den 14. april på Netflix.

 

Glacier


Glacier
Den svenske film 'Glacier' er en kærlighedshistorie om en læge og en præst, som er indespærret på det samme hotel, mens jordkloden er ramt af en pandemi.

Pandemien har dræbt halvdelen af befolkningen, og al menneskelig kontakt er livstruende, og udsigterne til en kur er ikke-eksisterende.

Lena Endre (Kingsman: The Golden Circle) og Alexander Karim (Lev stærkt) spiller hovedrollerne i filmen, der har manuskript af krimidronningen Camilla Läckberg, der også stod bag serien Lykkebugten.

'Glacier' kan ses på Viaplay fra den 30. april.

 

nomadland.jpg


Nomadland
Frances McDormand begynder et liv som moderne nomade i et af årets helt store Oscar-håb.

Filmen handler om hovedrollen Fern, der lægger det konventionelle liv på hylden og begiver sig på en spirituel rejse gennem det vestlige USA og dens smukke natur.

'Nomadland' er nomineret til 6 Oscars, hvoraf The Rider-instruktøren Chloé Zhao er nomineret til hele 4 af statuetterne i kategorierne Bedst film, Bedste instruktør, Bedste adapterede manuskript og Bedste klipning.

Efter genåbningen af biograferne vil det også være muligt at se 'Nomadland' på det store lærred.

Du kan se 'Nomadland' fra den 30. april på Disney+.

 

Without Remorse.png


Without Remorse
I denne filmatisering af en Clancy-historie fra 1993 af samme navn, forfølger elite SEAL-soldaten, John Kelly, en række lejemorderne, der har dræbt hans kone, som hævn for hans rolle i en tophemmelig militæroperation.

I jagten på retfærdighed kommer Kelly på sporet af en større international konspiration, der truer med at opsluge USA og Rusland i en altødelæggende krig.

Michael B Jordan er hovedrolleindehaveren i den kommende actionfyldte film, der har Stefano Sollima i instruktørstolen som tidligere har instrueret Sicario: Day of the Soldado.

'Without Remorse' kan ses fra den 30. april på Amazon Prime.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.