Gå til hovedindhold

Guide: 10 nye film til din påskeferie

Find feriens familiehygge på Blockbuster.dk (sponsoreret)

Skrevet af kino.dkPåskeferie er lig med film - og vi er klar med den perfekte guide til dine fridage.

Hvad end du er til hygge med hele familien i sofaen - eller en fed actionfilm i hjemmebiografen, så har vi det hele med på vores liste af spændende og aktuelle titler lige nu, som du kan se på Blockbuster.dk denne påske.

Konkurrence: Slik til den gode film? Vi udlodder 2 x 1 kg slik fra Laberlarven.dk og 2 x 1 gavekode til Blockbuster.dk. Deltag nederst i artiklen!

Blockbuster

 

gutterbee.png


Gutterbee

Danske Ulrich Thomsen springer ud som instruktør og manuskriptforfatter i, hvad han selv kalder en pølse-komedie om venskab

I filmens hovedrolle finder vi Anthony Starr (Banshee & The Boys) som den håbløse Mike, der slår sig sammen en tysk pølsefanatiker om at åbne en restaurant i den lille provinsby Gutterbee. Men det vil den lokale sherif ikke tillade.

’Gutterbee’ er en bidende satirisk og sort humoristisk fortælling om menneskets frygt for det fremmede – og ikke mindst den politiske virkelighed, som har herske i USA.

Lej eller køb 'Gutterbee' på Blockbuster her.

 

Soul.jpg


Sjæl / Soul

Fra de kreative kræfter, der har fået dig til at grine og græde siden Toy Story, kommer nu den seneste tilføjelse til Pixars filmografi.

'Sjæl' følger musikeren Joe, der underviser musik i folkeskolen, selvom hans ambitioner stikker langt højere. Til hans store lykke lander han jobbet som pianist i byens bedste jazzklub.

Men Joe falder på ulykkeligvis ned i kloakken og omkommer. Vi følger herefter hans rejse som en sjæl med missionen om at komme tilbage til jorden og sin krop.

Filmen er skrevet instrueret af Pete Docter, der er manden bag de Oscar-vindende Pixar-film Op og Inderst inde.

En varm og lærig film for hele familien - hvor bl.a. Nikolaj Lie Kaas er stemme i den danske version.

Køb 'Sjæl' på Blockbuster her.

 

far-til-fire-og-vikingerne-8.jpg


Far til fire og vikingerne

Familiesucceserne Far til fire på toppen og Far til fire i solen fortsætter med endnu en film i børnehøjde, hvor alt denne gang ikke er helt godt i den ellers sammentømrede famillien.

Søs er træt af at være reservemor for sine søskende, og at skulle stå for alt, der hedder husholdning, de to søskende Mia og Ole, kan ikke længere holde ud at dele værelse, og far har ikke overskud til at håndtere Onkel Anders' opførsel.

For at bryde med familiens disharmoni, tilmelder Onkel Anders derfor familien til et ophold på et familieterapisted. I en vikingelandsby.

Med sig har de selvfølgelig også elefanten Bodil, hele familiens gamle krammedyr, som pludselig kommer til at spille en hovedrolle, da hun bliver inddraget i en af de ivrige terapeuters selvopfundne vikinge-øvelser.

Familiefilmen er skrevet og instrueret af samme mand, som bl.a. har lavet julekalenderne med Pyrus og Pyrus på Pletten, og flere Min Søsters Børn-film samt de seneste to Far til fire-film.

Køb eller lej 'Far til fire og vikingerne' på Blockbuster her.

 

Monster Hunter.jpg


Monster Hunter

Hvis du er vild med store monstre, massive maskinpistoler og Milla Jovovich, så har vi her den perfekte film til dig!

'Monster Hunter' handler om løjtnanten Artemis og hendes soldater, der bliver transporteret til en anden verden. Her må gruppen forsøge i en desperat kamp mod de enorme fjender med mægtige kræfter at overleve. 

Action-filmen er løst baseret på computerspillet af samme navn. Tidligere computerfilms-filmatiseringer tæller bl.a. Assassin's CreedTomb Raider og ikke mindst Resident Evil-filmene.

Sidstnævnte zombie-franchise har også en cool Jovovich i front, mens Paul W. S. Anderson har ageret instruktør på flere af filmene. Og nu vender den dynamiske duo tilbage i 'Monster Hunter'.

Lej eller køb 'Monster Hunter' på Blockbuster her.

 

sm.jpg


Saint Maud

Den hypede gyser 'Saint Maud' er ude til hjemmebiografen - og den er ikke for sarte sjæle!

Underspillet og overnaturligt gys møder tematikker som tro og religion samt smerte og opofrelse.

'Saint Maud' handler om sygeplejersken Maud, der får til opgave at tage sig af den kræftsyge og forhenværende danser Amanda. Men Maud udvikler dog snart et intimt og ikke helt sundt forhold til Amanda.

Den kristne Maud ønske at frelse den mere løsslupne Amanda fra smerten og den vildfarne vej, hun mener, at danseren er ledt ned ad.

'Saint Maud' ligger i samme boldgade som andre kompromisløse gys, bl.a. de overnaturlige Hereditary og The Witch

'Saint Maud' kan ses eksklusivt hos Blockbuster fra 29/3 til 5/4 - lej eller køb den her.

 

PictureOfLies_still02_1920x1080.jpg


Picture of Lies

Mick Jagger og danske Claes Bang står begge på rollelisten i 'Picture of Lies', der bygger på bogen 'The Burnt Orange Heresy' af Charles Willeford.

Filmen handler om kunstanmelderen James Figueras, der ender i seng med den indtagende og forlokkende Berenice Hollis (Elizabeth Debicki fra Tenet) og sammen rejser de til kunstsamleren Cassidys hus ved Como-søen.

Cassidy har en usædvanlig forespørgsel til parret. De skal stjæle et maleri fra den legendariske maler Debneys atelier.

Claes Bang fik sit store internationale gennembrug i 2017 med The Square, der vandt Guldpalmen på filmfestivalen i Cannes. Læs vores interview med ham om rollen i 'Pictures of Lies' her.

Lej eller køb 'Picture of Lies' på Blockbuster her.

 

falling_5.jpg


Falling

Viggo Mortensen debuterer som instruktør og manuskriptforfatter i et intimt drama om familieforhold, fordomme og hukommelse. 

'Falling' handler om John og hans far Willis, der skal tilbringe tid sammen i Johns hjem i Los Angeles for at finde et godt sted til Willis at gå på pension.

Hurtigt viser det sig, at de to generationer af Petersons har meget forskellige syn på tilværelsen. Landmanden Willis holder sig nemlig til de konservative dyder og har svært ved at acceptere sin homoseksuelle søn og hans frisindede livsopfattelse. 

Mortensen har allerede skrevet sig ind i Hollywoods skuespillerelite med tre Oscar-nomineringer og roller i både Ringenes Herre-filmene, Eastern Promises og Green Book.

Lej eller køb 'Falling' på Blockbuster her.

 

Honest-Thief-3.png


Honest Thief

Actionfilm med Liam Neeson er nærmest blevet sin egen genre, og det seneste skud på stammen, den hæsblæsende 'Honest Thief', er nu ude.

Filmen handler om den forhenværende bankrøver Tom Carter (Neeson), der ønsker at starte et nyt og ærligt liv, efter han har mødt sit livs kærlighed, og han vil derfor melde sig selv til FBI. 

I forsøget opdager han dog, at den lokale autoritet er langt værre end ham, og da en masse penge kommer på spil, må han bekæmpe de korrupte agenter for at rense sit navn.

Liam Neeson har tidligere flekset sine actionmuskler i Taken-trilogien og som Ra's al Ghul i to af Christopher Nolans Batman-film.

Lej eller køb 'Honest Thief' på Blockbuster her.

 

erna_i_krig_2_-foto_jovoets.jpg


Erna i krig

Den anmelderroste 'Erna i krig' kan endelig opleves i hjemmebiografen. I filmen følger vi den netop Bodil-nominerede Trine Dyrholm i rollen som Erna, der drager i krig forklædt som mand for at få sin enfoldige søn Kalle hjem. 

Fortællingen udspiller sig under Første Verdenskrig, hvor Erna må gå grueligt meget igennem for Kalle med hjem.

Omkring dem udspiller sig et trekantsdrama med Ulrich Thomsen og Anders W. Berthelsen som bejlerne på hver sin side.

'Erna i krig' er baseret på en roman af Erling Jepsen, som tidligere er blevet filmatiseret med Kunsten at græde i kor og Frygtelig lykkelig.

Lej eller køb 'Erna i krig' på Blockbuster her.

 

still5_7-years-of-lukas-graham-scaled.jpg


7 Years of Lukas Graham

Musikfilmen om den populære danske gruppe Lukas Graham slog publikumsrekord i biograferne og blev den bedst sælgende dokumentar i 9 år.

Filmen følger bandet over en periode på 7 år, hvor publikum bliver taget med om bag scenetæppet på pakkede bandbusser, swimmingpools i Los Angeles og Christianias gader, hvor Lukas deler sine drømme, tvivl og overvejelser.

Alt er nemlig ikke lige nemt, når den unge ambititøse sangskriver bliver katipuleret til toppen af hitlisterne, gigantiske scener verden over og Grammy uddeling. 

'7 Years of Lukas Graham' giver et helt unikt indblik i, hvordan balancen mellem personlig integritet, familieliv og en altomsluttende karriere tager hårdt på Lukas Forchhammer.

Lej eller køb '7 Years of Lukas Graham' på Blockbuster her.

29.jpg

 

Bonusserie: 29/30/31/32

Den Robert-vindende serie '29' med de to venner Jesper og Julie, der prøver at finde vej i livet i 30-årsalderen. 

Personlige kriser og forventningerne om at starte familie, finde den rigtige partner, få den perfekte karriere og samtidig have overskud til venner tynger. 

Spækket med genkendelige hverdagssituationer og sjove twist har serien af Jesper Zuschlag og Julie Rudbæk vundet masser af publikumshjerter og anmelderros.

Alle fire sæsoner kan ses på Blockbuster.dk - køb den her.

Læs også:

Seriemorder-film sammenlignes med 'Seven'

Se 'The Little Things' på Blockbuster.dk (sponsoreret)

Læs mere

Konkurrence:

Vind et 2 x 1 kg slik fra Laberlarven.dk og 2 x gavekoder til Blockbuster.dk 

Slik til den gode film? Vi udlodder 2 x 1 kg slik fra Laberlarven.dk og 2 x 1 gavekoder til Blockbuster.dk

Deltag med navn og e-mail herunder. 

Vi trækker lod mellem alle deltagere på tværs af vores platforme. Vinderne trækkes tirsdag den 6. april. Gaven kan ikke ombyttes til kontanter, og koderne til Blockbuster.dk er kun til lejefilm.

Deltag her:

Du skal acceptere vores markedsføringssamtykke for at deltage i konkurrencen.
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.