Gå til hovedindhold
Tilføj til min liste
Ikke set

Kriminalkomissær Barnaby

En klassiker der aldrig dør Læs mere
1997
Krimi
24 Sæsoner
Kan streames på
Dplay Premium DRTV C More

Kriminalkomissær Barnaby (Midsomer Murders) er en britisk krimiserie, som følger John Barnaby og hans hjælper Winter, der opklarer mord i den fiktive by Midsomer. 

Introduktionen til næsten hver eneste episode starter med en idyllisk begivenhed hvor alt ånder fred og ro. Men selvfølgelig er der ikke ro på. Barnaby vil få et opkald, der fortæller ham, at et mord har fundet sted. Han tager ud til gerningsstedet, hvor der allerede er sat afspærring op. 

Herefter følger man Barnaby som forhører pårørende eller andre som kunne have set eller hørt noget. Senere hen bliver der begået et mord til, og nye forhør tager sted. Det resulterer ofte i skænderier eller afsløringer af hemmelige forhold – og der er altid mange mistænkte i sagerne.

Serien blev sendt for første gang i 1997 på den Britiske kanal ITV1. Caroline Graham har skrevet bøgerne, som serien er baseret på. 

 

Vurder selv serien
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Rating star
Din bedømmelse: /6

Sæson

Flere krimiserier

Flere dramaserier

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.