Gå til hovedindhold

En helt ny Jackass-film kommer snart på Netflix - se det første dumme klip

Flere farlige stunts med de populære drengerøve

josephine@kino.dk
Skrevet af josephine@kino.dk


Traditionen tro vender Jackass tilbage med Jackass 4.5, som indeholder alt det materiale, der ikke kom med i Jackass 4: Forever.

Der er tidligere udgivet både 'Jackass 2.5' og 'Jackass 3.5', fordi det grænsesøgende stunt-hold oftest står tilbage med materiale nok til to film.

Filmen kommer derfor til at indeholde en masse behind the scenes-materiale, interviews, samt alle de stunts, der ikke kom med i filmen.

LÆS OGSÅ: Av! Se de 10 bedste og vildeste stunts fra Jackass-filmene

Et af de stunts er 'The Swingset Gaunlet', som du kan se i Netflix-traileren nederst. Jackass instruktør, Jeff Tremaine, garanterer, at alle de kendte ansigter er med i filmen.

Mest spændende bliver måske at se, om der er mere Bam Margera at finde i denne ekstra udgave. Bam var oprindeligt med i 'Jackass 4: Forever' men blev hurtigt fyret pga. hans alkohol- og stofmisbrug.

Den skarpe fan vil dog kunne spotte Bam hurtigt i et løbebåndsstunt i filmen.

'Jackass 4: Forever' havde et forholdsvist beskedent budget på 10 millioner dollars, og den indtjente lidt over 80 millioner dollars på verdensplan.

LÆS OGSÅ: Se video: Steve-O bliver lam til nyt 'Jackass 4'-stunt og har 700 liter tis i sin have

Filmen har derfor været en kæmpe succes på trods af den smalle distribution og corona-tiltag, der stadig var til stede nogle steder.

Selvom 'Jackass 4: Forever' er en Paramount+ produktion, har Netflix nu sikret sig rettighederne til 'Jackass 4.5' helt frem til 2024, hvorefter der tilslutter sig 'Jackass 4: Forever' hos Paramount+.

'Jackass 4.5' kan streames på Netflix fra den 20. maj.

Inspiration til hjemmebiografen

Vil du have streamingguides og nyheder i din indbakke? Få vores nyhedsbrev.

Ja, jeg accepterer StreamingGuide af kino.dk's markedsføringssamtykke
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.