Gå til hovedindhold

Endnu en dansker medvirker i 'True Detective 4' i "en mindre, men meget markant rolle"

Fra næste afsnit er den danske skuespiller med

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Vi kunne forleden skrive, hvordan den danske skuespiller Kasper Leisner pludselig dukkede op i 3. afsnit af True Detective: Night Country. Nu kan vi så afsløre, at en anden danske skuespiller vil dukke op i de kommende afsnit i sæson 4 af den populære krimiserie.

Det drejer sig om Klaus Tange, der er uddannet skuespiller fra Aarhus Teater i 1985. Siden har han medvirket i lang række teaterstykker og musicals, herunder bl.a. haft titelrollen i 'Jesus Chris Superstar'. CV'et tæller også en række biroller i dansk film og tv, såsom 'Forbrydelsen', 'Flammen & Citronen', 'Broen' og 'Hvide Sande'.

Klaus Tange har dog også optrådte i flere udenlandske projekter, bl.a. den amerikanske serie 'Missing' fra 2012 og Netflix-serien 'Tripes of Europe' fra 2021.

LÆS OGSÅ: Efter afsløring i 'True Detective 4': Får vi endelig svaret på 10 år gammelt mysterium?

Nu er den danske skuespiller så klar til at træde ind i HBO-seriens kolde univers fra næste afsnit. Klaus Tange oplyser til kino.dk, at han endnu ikke må udtale sig om sin optræden i serien, før det sidste afsnit er rullet over skærmen. Men han kan bekræfte, at han medvirker i "en mindre, men meget markant rolle".

Med denne nyhed glæder vi os blot endnu mere til at blænde op for 4. afsnit af 'True Detecive: Night Country', der følger betjentene Danvers og Navarro, som efterforsker en mystisk sag på Atlanta, hvor en gruppe videnskabsmænd er forsvundet - et mysterium som kan kobles sammen med en uopklaret mordsag flere år tidligere.

'True Detective: Night Country' kan ses på HBO Max. Næste afsnit er tilgængeligt den 5. februar.

Klaus Tange i 'Tribes of Europe' / Netflix
Klaus Tange i 'Tripes of Europe' / Foto: Netflix
​​​​​

 

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.