Gå til hovedindhold

Euphoria-stjerne om at være sexsymbol: Vil ikke stoppe med at lave nøgen-scener

Sydney Sweeney åbner op

daniel@kino.dk
Skrevet af Daniel Bentien


Euphoria er en af de mest populære tv-serier de seneste år, og en del af succesen må givetvis tilskrives breakout-stjernen Sydney Sweeney.

Den 24-årige stjerne blev senest nomineret til en Emmy for rollen som Cassie Howard, hvilket er skuespillerens første af slagsen (i øvrigt blev hun også Emmy-nomineret for The White Lotus ved samme lejlighed). Og hendes scener er ofte blandt dem, der byder på mest sex og nøgenhed i en serie, der i forvejen ikke er bleg for at vise kønsakten mellem mennesker.

I et stort interview med The Hollywood Reporter fortæller hun om at blive anset som sexsymbol og om de scener, som hun medvirker i:

- Folk glemmer, at jeg spiller en karakter. De tænker: ”Åh, hun er nøgen på kamera, hun er et sexsymbol.” Det kan jeg ikke komme uden om. Jeg har ingen problemer med de scener, og jeg vil ikke stoppe med at lave dem, men jeg ville ønske, at der var en lettere måde at tale om, hvad vi antager om skuespillere i industrien.

Sweeney flyttede til Los Angeles som 13-årig for at udleve Hollywood-drømmen, men har stadig bekymringer omkring økonomien. Mest fordi hun ønsker at få børn tidligt:

- Jeg vil have en familie, jeg har altid ønsket at blive en ung mor, men jeg er bekymret for, hvordan industrien kigger på unge kvinder med børn, og hvordan den ser på dem i et andet lys. Jeg var bange for, at hvis jeg ikke arbejdede, så ville der ikke være nogen penge til at forsørge mine børn.

Skuespilleren kommer dog ikke umiddelbart til at mangle arbejde, for udover en 3. sæson af 'Euphoria' er blevet annonceret, får hun en rolle i Marvel-filmen Madame Web overfor bl.a. Dakota Johnson.

Inspiration til hjemmebiografen

Tilmeld dig vores nyhedsbrev via linket herunder for at få:

  • Nyheder
  • Streamingtips
  • Guides
  • Konkurrencer
Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.