Gå til hovedindhold

Uventet reaktion: Euphoria-stjerne har "de bedste bryster i Hollywood"

Skuespilleren har netop fået rolle i ny Marvel-film

Skrevet af StreamingGuide


HBO Max-serien Euphoria har været på alles læber i år, da den længeventede anden sæson endelig fik premiere på streamingtjenesten. Og med ungdomsseriens store succes er flere af de medvirkende for alvor kommet på stjernekurs.

Sydney Sweeney er en af disse skuespillere, der har opnået stor opmærksomhed og anerkendelse for sin præstation som karakteren Cassie.

For nyligt var Sweeney gæst i det amerikanske talk-show The Ellen DeGeneres Show, hvor hun fortalte om premieren på anden sæson af 'Euphoria', som hun havde inviteret hele sin familie med ind at se.

Læs også: Kritiserer omtale af sexscener: "Ingen snakker om min præstation, når jeg er nøgen"

Sweeney havde dog ikke lige tænkt på hvor meget nøgenhed, der faktisk var med i serien, og det blev hurtigt akavet for skuespilleren - som også havde inviteret sine bedsteforældre med:

- Jeg havde inviteret hele min familie, og jeg tænkte ikke rigtigt på [nøgenheden, red.]. Jeg tænkte bare, "det er en Hollywood-premiere! I bliver nødt til at komme!"

- Vi sad alle sammen ved siden af hinanden foran denne her gigantiske skærm.

Skuespilleren fortæller, at hun lå på gulvet af pinlighed. Men til hendes store overraskelse havde hendes bedsteforældre en noget anden reaktion, end hun havde frygtet.

- De sagde, at jeg har de bedste bryster i Hollywood.

Stjerneskuddet har for nyligt fået en rolle i en kommende Marvel-film i Spider-Man-universet, hvor hun skal spille overfor Dakota Johnson.

'Euphoria' kan ses på HBO Max.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.