Gå til hovedindhold

Fans må vente længe på ny Harry Potter-serie efter skuffende udmelding

Serien er stadig i sin spæde start

Skrevet af Christa Therese Lange


Der er en ny æra på vej for Harry Potter-franchisen og dens mange fans. Det magiske univers bliver udvidet gennem en tv-serie på Max, hvor de syv bøger vil blive foldet ud i detaljer. Warner Bros. satser stort på genindspilningen – bl.a. har deres direktør David Zaslav udtalt, at planen er, at serien skal køre over et helt årti. Samtidig kommer der til at være et helt nyt cast af skuespillere.

Målet er, at serien kommer til at være tro mod bøgerne og afspejle den magiske verden på et dybere plan. Ved at udnytte den ekstra spilletid kan serien udforske sidekarakterer og plottråde, som filmene ikke havde mulighed for. Skuespiller Bonnie Wright har tidligere udtrykt skuffelse over, at der var dele af hendes karakter, Ginny Weasley, der ikke kom ordentligt frem i filmene, fordi der ikke var scener nok til det.

David Heyman, der har været med til at producere alle otte Harry Potter-film samt Fantastiske Skabninger-filmene fra samme univers, er vendt tilbage for at arbejde på serien. I et interview med Total Film afslørede han, at serien på trods af den store omtale stadig er i de tidlige udviklingsstadier. Han udtaler:

- Vi har ikke engang hyret en manuskriptforfatter til at begynde at skrive. Det er lidt tidligt. Men forhåbentlig bliver det noget helt særligt, og det giver os en mulighed for at se bøgerne og at nyde en serie, som udforsker bøgerne dybere.

Det betyder dermed, at fans må vente nogle år på det nye kapitel; en tidsramme der kun forlænges af de nuværende strejker i Hollywood. Serien forventes dog at få premiere i 2025/26. Udmeldingen om serien har ikke været uden kontroverser grundet J.K. Rowlings rolle som executive producer.

Heyman vil senere på året være ude og promovere filmen Wonka med Timothee Chalamet, som han også har produceret.

Wonka får premiere i biograferne d. 14. december.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.