Gå til hovedindhold

Forfatter hjemsøges af Star Wars-plothul: "Det driver mig til vanvid"

Han håbede at rette fejlen i fortsættelse

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Manuskriptforfatteren Jonathan Kasdan har afsløret, at en fejl i Solo: A Star Wars Story - som han skrev - "driver ham til vanvid".

Det fortæller Kasdan i et interview med The Hollywood Reporter, da han bliver spurgt ind til Star Wars-filmen:

- Jeg skal fortælle dig om det største problem, som altid har hjemsøgt mig omkring 'Solo'. Jeg vil afsløre et forfattermareridt nu.

Afsløringen kommer i forbindelse med en snak omkring Emilia Clarkes karakter Qi'ra og hendes motiver:

- Hvis Dryden Vos [Paul Bettany] er så bekymret over at få afsløret sin bande i [Kessel] kuppet, hvorfor sender han så sin mest betroede hjælp [Qi'ra] som det mest synlige medlem, der stjæler the coaxium?

- For mig betyder det, at han er nødt til at slå hende ihjel nærmest med det samme, bare for at adskille sig selv fra det job. Det har altid drevet mig til vanvid, og det var et problem, som jeg var ivrig for at få fikset retrospektivt i en forsættelse.

LÆS OGSÅ: Dansker skal instruere Star Wars

I samme interview udtrykker forfatteren dog ikke et stort ønske om at skrive en efterfølger til Solo-filmen længere, da der allerede er "så meget godt Star Wars derude lige nu".

Til gengæld vil han gerne skrive mere for Emilia Clarkes førnævnte karakter Qi'ra:

- Den ting jeg ville elske at genbesøge var forholdet mellem Han og Qi'ra, fordi der var så meget sjov og kompleksitet i det.

Jonatan Kasdan er lige nu aktuel som hovedforfatter på serien 'Willow', der kan ses på Disney+.

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.