Gå til hovedindhold

Forhistorisk familiesjov: 'Croods - En ny tid' kan nu ses i hjemmebiografen

Lej eller køb animationsfilmen hos Blockbuster (sponsoreret)

Skrevet af StreamingGuiden


Animationsfilmen ’Croods - En ny tid’ kan nu ses på Blockbuster.dk.

Køb filmen nu - og lej den fra 19. april - her:

Blockbuster

 

En farverig fortsættelse for hele familien

Den morsomme familiefilm 'Croods - En ny tid' er fortsættelsen til animationsfilmen The Croods fra 2013. Man følger den umage og elskelige neandertaler-familie Crood, som denne gang vover sig ud på en både farefuld og farverig rejse. For da deres gamle hjem er styrtet i grus, går jagten ind på at finde et nyt sted, hvor de kan slå sig ned.

På deres medrivende rejse gennem den kulørte fortidsverden støder familien Crood imidlertid på den noget mere civiliserede familie Bedrested. De bor et på overfladen yderst idyllisk sted, som synes at være et oplagt nyt hjem for Crood-familien.

Det bliver dog ikke ligefrem et familiemøde uden sin del af problemer, hvorfor bl.a. sammenholdet familierne imellem i den grad sættes på prøve. Men de to familier må snart - deres forskelligheder til trods - forsøge at arbejde sammen mod en fælles og farlig fjende.

 

The Croods 2

 

Forskellige fortidsfamilier på prøve og svær teenage-kærlighed

Her er altså almengyldige tematikker i spil som netop familie og sammenhold. For hvad betyder sammenhold egentlig - og hvad vil det i grunden sige at være en familie?

Desuden banker kærligheden også romantisk på døren hos familien Croods teenagedatter Eep, hvilket ikke just huer farmand Grug. Den spirende kærlighed mellem Eep og Guy får nemlig Grug til at grue for, at de to måske vil stifte deres egen familie og dermed flytte væk. 
Hvad værre er, så ser familien Bedrested gerne, at deres datter Gry skal finde sammen med netop Guy.

Her er med andre ord fyldt morsomt op på animationshylderne af forrygende familieforviklinger og komiske kærlighedskvaler. Men selvom filmens to skønne og skøre familier altså umiddelbart synes meget forskellige, så har de måske mere til fælles end de først selv lige kan få øje på.

© 2020 DreamWorks Animation

 

Det handler om at stå sammen på trods af forskelligheder

'Croods - En ny tid' folder således fine temaer ud for hele familien i farverig animation, hvor tempoet er højt og humøret ligeså. For det handler naturligvis om, at man er bedre stillet, hvis man står sammen - også selvom man måske ved første øjekast er forskellige.

Med andre ord leveres der med 'Croods - En ny tid' en veloplagt animationsfilm for hele familien fra animationsstudiet DreamWorks, der også står bag bl.a. filmene om Shrek, Kung Fu Panda og Trolls.

Animationsfilmen serverer ganske enkelt tempofyldt fortælleglæde, visuelle morsomheder og sprudlende karakterer samt ikke mindst to forskellige familier, man ikke kan lade være med at holde af.

'Croods - En ny tid' kan købes på Blockbuster.dk nu.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.