Gå til hovedindhold

Halle Berry brækkede sine ribben på første optagedag - men spillede videre

Stjernen springer også ud som instruktør på 'Bruised'

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Halle Berrys næste film hedder meget passende 'Bruised' (oversat: Forslået). I et nyt interview med EW fortæller skuespillerinden nemlig, at hun brækkede to ribben på første optagedag. Men hun valgte at fortsætte uden at sætte produktionen på pause.

Berry springer ud som instruktør med 'Bruised' - og det var faktisk stjernens bitre erfaring fra John Wick 3, der gjorde, at hun valgte ikke at sige noget under optagelserne. På Keanu Reeves-filmen brækkede den 55-årige skuespillerinde nemlig også sine ribben (dog tre andre), og dengang fortalte hun det til John Wick-instruktøren Chad Stahelski:

- Jeg fortalte instruktøren om det og de fortalte det til forsikringen. Vi var nødt til at lukke ned i måneder, og det var en forfærdelige oplevelse. På denne - fordi det er en independent film - havde vi ikke et stort budget. Instruktøren i mig sagde: "Jeg er ikke kommet så langt og arbejdet så hårdt for at tage hjem".

I et interview med Variety uddyber hun:

- Jeg ville ikke stoppe, fordi jeg havde forberedt mig i så lang tid ... Vi havde øvet os, vi var klar. Så i mit sind, i mit instruktør sind, var det bare - lad os fortsætte ... Og jeg opdelte det, og fortsætte bare: "Jeg stopper ikke. Jeg er kommet så langt. Jeg spiller som om det ikke gør ondt. Jeg kæmper mig igennem det". Og det gjorde vi så.

Berry bed smerterne i sig, hvilket formentlig også vil være i god overenstemmelse med hendes karakter i 'Bruised', hvor hun spiller den vanærede MMA-fighter Jackie, der kæmper for en sidste tur i ringen. Se et foto fra filmen herunder.

'Bruised' er sat til at få premiere den 24. november på Netflix.

JOHN BAER / NETFLIX

Foto: John Baer / Netflix

Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.