Gå til hovedindhold

HBO giver grønt lys til din næste yndlings superhelteserie

Holdet bag lover virkelig godt!

dhn@kino.dk
Skrevet af Daniel Hartvig Nielsen


Vi kunne i sidste måned skrive om det vilde hold, der var planlagt til at stå bag den kommende DC-serie 'Lanterns'.

Nu har HBO så officielt givet grønt lys til serien. Det skriver DCU-boss James Gunn på sin Instagram.

'Laterns' kommer til at bestå af otte afsnit - selvfølgelig baseret på den ikoniske tegneserie-titel 'Green Latern'.

Historien vil følge de to DC-favorithelte Hal Jordan og John Stewart. Tilbage ved annonceringen i januar 2023 blev den omtalt som et "True Detective-type mysterie" centeret omkring de to Lanterns, der udforsker jordbaserede gåder.

Vi ved, at det første afsnit og hele seriens handlingsbue er baseret på et oplæg fra forfatterholdet Chris Mundy, Tom King og Damon Lindelof.

Chris Mundy har været involveret i en lang række succesfulde serier, herunder 'Criminal Minds', 'Ozark' og sjovt nok, den seneste sæson af 'True Detective: Night Country'. 

LÆS OGSÅ: 3 superhelte-serier til dig, der er træt af superhelte

Tom King er kendt blandt mange tegneserie-læsere. Han har skrevet om en række karakterer for både Marvel og DC, bl.a. Batman og Supergirl. Derudover har han faktisk også skrevet en enkelt, men dog meget anerkendt historie om Green Lantern med titlen 'Will You Be My God?'.

Tom King er ligeledes udvalgt til at skulle skrive manuskriptet til DCU-filmen Supergirl: Woman of Tomorrow - baseret på hans egne populære tegneserie. 

Damon Lindelof er manden bag en række af nyere tids mest skelsættende serier, herunder 'Lost' og 'The Leftovers'. Mest interessant i denne sammenhæng, den meget velansete Watchmen, der gjorde det umulige at omsætte den elskede tegneserieoplæg fra Alan Moore med bravur. Den vel nok bedste superhelteserie i nyere tid.

Med andre ord: Det tyder på at blive noget af en superhelte-serie!

For 13 år siden havde DC et forfejlet forsøg på at oversætte Green Lantern til det store lærred. Det var i Ryan Reynolds-filmen fra 2011. Vi satser på, at dette forsøg går noget bedre. Det er i hvert fald i sikre hænder. Nu afventer vi, hvem der bliver castet i de to hovedroller.

'Laterns' har ingen officiel premieredato, men den får premiere i Max.

       Inspiration til hjemmebiografen
 

StreamingGuide nyhedsbrev signup billede

 

Luk (Esc)

Siden kan ikke vises ordentligt

StreamingGuide fungerer ikke optimalt i denne browser. Skift venligst til en anden browser, fx Chrome, Firefox, Safari eller Edge, for at få den virkelige oplevelse.